Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 182
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sarza01: No to ja jestem gorzej docięty ale mam trochę więcej mięsa na klatce, szerokim i łapach. Gratulacje ABSu.
Zaznaczam, że mam 43 lata i jakbym przestał ćwiczyć to bym wyglądał jak ulany knur. Więc wolę ćwiczyć stale i wyglądać jak ktoś co coś ćwiczy ale bez efektu wow i nie mam depresji, że nigdy nie zbliżę się z ilością mięsa i docięciem do gości co wzięli już pół apteki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Arkadian: mam to samo podejście co ty.
Ja wyglądam o tyle dobrze że:
-zawsze byłem szczurem 70kg 188cm i miałem płaski brzuch
-zaczołem i ostro z-----------ś w najlepszym momencie 19-24 lata.

Teraz mam 34 i właściwie tylko utrzymuje to co było, coś tam wygląda lepiej z czasem i tym w jaki sposób
  • Odpowiedz
Większość zajebistych sylwetek ze zdjęć to goście na sterydach.

@Sarza01:
Bez przesady, wyglądam podobnie do Ciebie, może lepiej, a na siłowni nie byłem z 18 lat. Geny przede wszystkim, ale fakt, że sporo osób sobie ułatwia i jedzie na sterydach.
  • Odpowiedz
@Sarza01: Generalnie się zgodzę, niedawno widziałem filmik brytyjskiego (chyba) kolesia który zajmuje się wspinaniem chyba i pokazywał się mówił że ma dobrą sylwetkę więc czemu wygląda źle?
Filmik był zatytułowany chyba 3 metody które polepszą twój wygląd.

Gość po prostu zrobił to co każdy youtuber, pokazał efekt po samoopalaczu i przed, po ustawieniu odpowiedniego światła i pozycji i przed oraz po treningu kiedy był nabity i przed. Mniej niż 24h
  • Odpowiedz
@Sarza01: Sterydy + dobra poza i światło. To potrafi zrobić lepsza robotę niż cykl, zwłaszcza jak jesteś dobrze docięty. C--j, że potem w rzeczywistości inny człowiek, ale ten jeden moment dobry uchwycony i można się chwalić na insta i sprzedawać plany treningowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Errad:
tak na prawdę niema jak tego sprawdzić, po prostu wierzę Ci na słowo.

Chciałem zdjęcie żeby zobaczyć jak to wygląda.
Np pleców - zwyczajnie ciężko mi sobie wyobrazić żeby nie używany mięsień był pełny i
  • Odpowiedz
Ogólnie jestem poza skalą,

@Errad: To właśnie dowodzi że większość zajebistych sylwetek to sterydziaże. Bo jakie jest prawdopodobieństwo tego, że akurat oni też są poza skalą tak jak ty? Jaki procent populacji w ogóle trenuje? 5%? Ile osób z tych 5% zajmuję się tym zawodowo? Więc jakie jest prawdopodobieństwo, że akurat ten gość spoza skali z 1% jeszcze trafi się w tych procencie trenujących zawodowo? Bardzo bardzo małe.

a i
  • Odpowiedz
Bo jakie jest prawdopodobieństwo tego, że akurat oni też są poza skalą tak jak ty?

@Sarza01: akurat byłoby całkiem wysokie, gdyż osoby bez tego potencjału po prostu nie dostałyby się na okładki magazynów / na pierwszą stronę youtube. To trochę jakbyś pytał, jakie jest prawdopodobieństwo, że koleś będący profesorem na uniwersytecie akurat przypadkiem jest w tej grupie, która ma IQ wyższe od 99,9% populacji.

Oczywiście żeby osiągnąć to, co kolo
  • Odpowiedz
tak na prawdę niema jak tego sprawdzić, po prostu wierzę Ci na słowo.

@Sarza01:
Dzięki, rzadko mi się to zdarza :)
Jasne, pisałem przed Twoją edycją, miałem dodać, że masowo wprawdzie u mnie podobnie, a może trochę lepiej, ale właśnie bez treningu mięśnie szybko wiotczeją więc słabo jestem wyrzeźbiony(z wyjątkami, zawsze mam np. "pręgi" na przedramionach, nogi zawsze wyrzeźbione i grzbiet wyraźny). Z drugiej strony łatwo mi się potem odbudować.
Errad - > tak na prawdę niema jak tego sprawdzić, po prostu wierzę Ci na słowo.

@S...

źródło: comment_1644959471j6HLJfonRxbZqCbbKYnUaB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Sarza01:
Pytanie które zdjęcie do którego porównujesz, na pierwszym nie wyglądałeś zbyt imponująco, ja z kolei na plaży byłem totalnie wyluzowany :)
  • Odpowiedz