Aktywne Wpisy

Metodzik +2272
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz
d601 +96
Co widzicie na tym zdjęciu? Ja na początku nie zauważyłem ale ciekawie to wyszło
#zdjecie #fotografia #lodz
#zdjecie #fotografia #lodz
źródło: temp_file4114729781346418709
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Zaznaczam, że mam 43 lata i jakbym przestał ćwiczyć to bym wyglądał jak ulany knur. Więc wolę ćwiczyć stale i wyglądać jak ktoś co coś ćwiczy ale bez efektu wow i nie mam depresji, że nigdy nie zbliżę się z ilością mięsa i docięciem do gości co wzięli już pół apteki.
Ja wyglądam o tyle dobrze że:
-zawsze byłem szczurem 70kg 188cm i miałem płaski brzuch
-zaczołem i ostro z-----------ś w najlepszym momencie 19-24 lata.
Teraz mam 34 i właściwie tylko utrzymuje to co było, coś tam wygląda lepiej z czasem i tym w jaki sposób
@Sarza01:
Bez przesady, wyglądam podobnie do Ciebie, może lepiej, a na siłowni nie byłem z 18 lat. Geny przede wszystkim, ale fakt, że sporo osób sobie ułatwia i jedzie na sterydach.
A jak pokażę to dostanę jakąś nagrodę? Bo średnio mi się chce znowu kłócić, że światło nie to, że ściemniam itd itp.
Robiłem sobie kiedyś badania DNA, m.in. po to żeby sprawdzić czy mi się tylko wydaje:
źródło: comment_1644933558Jy7NiwAQL2KZcvyuNy8kQ4.jpg
PobierzFilmik był zatytułowany chyba 3 metody które polepszą twój wygląd.
Gość po prostu zrobił to co każdy youtuber, pokazał efekt po samoopalaczu i przed, po ustawieniu odpowiedniego światła i pozycji i przed oraz po treningu kiedy był nabity i przed. Mniej niż 24h
Zawsze gnije jak on się usprawiedliwia wszystko genetyką i czarnym ojcem xDDDD
tak na prawdę niema jak tego sprawdzić, po prostu wierzę Ci na słowo.
Chciałem zdjęcie żeby zobaczyć jak to wygląda.
Np pleców - zwyczajnie ciężko mi sobie wyobrazić żeby nie używany mięsień był pełny i
@Errad: To właśnie dowodzi że większość zajebistych sylwetek to sterydziaże. Bo jakie jest prawdopodobieństwo tego, że akurat oni też są poza skalą tak jak ty? Jaki procent populacji w ogóle trenuje? 5%? Ile osób z tych 5% zajmuję się tym zawodowo? Więc jakie jest prawdopodobieństwo, że akurat ten gość spoza skali z 1% jeszcze trafi się w tych procencie trenujących zawodowo? Bardzo bardzo małe.
a i
@Sarza01: akurat byłoby całkiem wysokie, gdyż osoby bez tego potencjału po prostu nie dostałyby się na okładki magazynów / na pierwszą stronę youtube. To trochę jakbyś pytał, jakie jest prawdopodobieństwo, że koleś będący profesorem na uniwersytecie akurat przypadkiem jest w tej grupie, która ma IQ wyższe od 99,9% populacji.
Oczywiście żeby osiągnąć to, co kolo
@Sarza01:
Dzięki, rzadko mi się to zdarza :)
Jasne, pisałem przed Twoją edycją, miałem dodać, że masowo wprawdzie u mnie podobnie, a może trochę lepiej, ale właśnie bez treningu mięśnie szybko wiotczeją więc słabo jestem wyrzeźbiony(z wyjątkami, zawsze mam np. "pręgi" na przedramionach, nogi zawsze wyrzeźbione i grzbiet wyraźny). Z drugiej strony łatwo mi się potem odbudować.
źródło: comment_1644959471j6HLJfonRxbZqCbbKYnUaB.jpg
PobierzMam jeszcze z wakacji, około roku od poprzedniego treningu, ale bardzo dużo jeździłem wtedy na rowerze:
źródło: comment_1644959546S0wfqVuqSUaxMBiLFi2Koy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Pytanie które zdjęcie do którego porównujesz, na pierwszym nie wyglądałeś zbyt imponująco, ja z kolei na plaży byłem totalnie wyluzowany :)
@bartt345:
źródło: comment_1644997140qq0OXE4xyx2WD9A1dNNIXZ.jpg
Pobierz