Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@daeun: Też kiedyś byłem z 17 latką, faktycznie kochają na zabój, nie widziała poza mną świata, tak samo jak poza swoim nowym chłopakiem z którym puściła się na imprezie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem, że historia to bait, bo nawet zdjęcie widać nie jest z polski, nie mniej jednak, jak ktoś był z małolatą, to mógłby ci tylko współczuć. No i błagam nie wciskaj komuś, że laska
  • Odpowiedz
via Android
  • 12
@goodguy
@Bartholomew
@Cztero4tomowy_
@GrammarNazi

Ja #!$%@?, luźny walentynkowy harlekin i bajt na polki, a największy ból dupy notują niebiescy xD Hurr durr jak śmiesz mieć fantazje seksualna, wyobraźnię i marzenia xD zamiast dobrze się bawić i kontynuować zarzutke spinacie tyłki jakbym conajmniej ruchał wam matkę :)
  • Odpowiedz
@daeun przecież ja nie mam nic przeciwko harlekinom, po prostu wypowiedzi nie brzmiały wiarygodnie przez co historia straciła na jakości ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
kontynuować zarzutke

@daeun: może gdyby ta zarzutka miała jakość odrobinę większa od poziomu gówna to tak. Tutaj to jest cringe lvl 9000, jeszcze ta rozmowa z generatora dopełniła wszystkiego. Laska założy "majciory" do szkoły i pokaże koleżanką... Miej litość chłopie.
  • Odpowiedz