Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +24
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Miguelos +207
No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
- Niesztampowość fabuły i bohaterów
- Olbrzymi ładunek emocjonalny, szczególnie związany z bólem utraty bliskich głównych bohaterów
- Jeden z najpiękniejszych soundtracków jaki kiedykolwiek zrobiono do serialu
I średnia ocena 7.4? Dla serialu na filmwebie? XD To poziom netflixowego niewypału.
Jakoś na IMDB należycie go doceniono i przy o wiele wiekszej bazie widzów ma ocenę prawie o 1 cały punkt wyższą od tej od Polaków - 8.3
#hbogo
#seriale
#leftovers
@Miecz12: jak to się skończyło? Dawno oglądałem i nie pamiętam.
@Brzuchol00: serial bardzo dobry, ale specyficzny. Wielu znajomych, którym poleciłem nie dało rady. Może stąd taka ocena
@Brzuchol00: też nie wiem czemu tak wysoko
Przecież o to chodziło xD żeby postacie były ze sobą powiązane a ich losy splecione ze sobą. Po kij robić spin offy w serialu xD
Akurat tam było mało dramatu
@jaksiepatrzy: 2% ludzi na świecie znika w ciągu jednej sekundy, ludzie tracą swoich bliskich, ojcowie synów, synowie ojców. Matka przygotowuje dzieciom kanapki do szkoły, a po sekundzie się obraca i spotyka pusty stół. Niemożliwy ból straty bliskich to jedno, ale wyobrażasz sobie ten szok i osłupienie, to beznadziejne poczucie bezradności? Dosłownie od pierwszej sekundy serialu (the opening scene) serial uprzejmie i szczerze się przedstawił, bezpośrednio zademonstrował, że będzie swoistym dramatem. No i do tego ta muzyka Richtera, a wiadomo jakiego typu emocjami nacechowane są jego utwory. Dziwi mnie to, że w ogóle pierwszy odcinek ciebie nie przefiltrował, skoro nie przepadasz za intensywnymi dramatami. Scenariusz był bardzo dobry, głównie chwała za dialogi między postaciami, które brzmiały autentycznie, szczególnie pomiędzy Kevinem i Norą i Kevinem a Patti.
@Brzuchol00: Filmweb jest całkowicie niemiarodajny. Patrzy się na IMDB i ew. rotten tomatoes.
@Volki: @Brzuchol00: chodzi o poboczne wątki, z których aż bije, że są wykreowane tylko po