Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

Grafika - oprócz ograniczenia do 30 FPS i braku AA to w zasadzie jedynie do czego mogę się czepić, to chyba trochę za duży kontrast w ToneMapping'u - czerń jest zbyt głęboka (tyci, tyci). Tekstury są ostre, refleksy są w zasadzie na wszystkim (i wyglądają, że mają całkiem dużą rozdzielczość), modele samochodów są idealnie obłe - naprawdę ciężko dopatrzyć się zbyt małego Subdiva. Efekt deszczu powoduje opad szczęki (najlepiej wyglądające mokre auta jak na razie).
Z jednej strony powinienem zbojkotować ten tytuł, bo tak się wersji PC nie wydaje, ale z drugiej naprawdę dobrze mi się w to gra.
#gry #nfs #nfsrivals #needforspeed