Tego samego wieczoru w klubie obciągała spoconego i oszczanego fiuta jakiegoś randomowego gościa, którego nigdy więcej nie spotka, w obszczanym męskim kiblu brodząc na kolanach w różnych wydzielinach.
@onpanopticon: Bardzo ciekawa konstrukcja wypowiedzi. Wnioski: albo używała 4 ręczników tylko w dni kiedy obciągała oszczanego fiuta, albo jeżeli standardowo czyt. codziennie używała 4 ręczniki to codziennie obciągała obszczanego fiuta.
Tylko słabiaki się wycierają. Prawdziwy chłop to jak już się umyje to od razu zakłada ubrania, bo ręczniki są dla bab. To rozwiązuje wszystkie problemy.
@runnerrunner: ja używam trzech ręczników, bo mnie stać k---a, a poza tym najszybciej suszą. Wychodzę spod prysznica i jeden wokół pasa, jeden na plecy i jeden na łeb. Myję zęby i w zasadzie już prawie suchy jestem. Ale jak mam użyć jednego na wyjeździe, to spoko. Wszak czysty jestem.
@eltanol3000: Patrząc po wątku i "zapachu" przeciętnego obywatela Polski to mycie oznacza dla nich stanie pod lejącą się wodą. I b--ń boże dotykać miejsc zakazanych.
@onpanopticon: Bardzo ciekawa konstrukcja wypowiedzi. Wnioski: albo używała 4 ręczników tylko w dni kiedy obciągała oszczanego fiuta, albo jeżeli standardowo czyt. codziennie używała 4 ręczniki to codziennie obciągała obszczanego fiuta.
PS. byłeś tym
@Trismagist: Do psiochy pewnie nie ale generalnie sporo kobiet ma osobny ręcznik do twarzy.
@ImYourPastClaire: plot twist: to on byl tym randomowym gosciem ze spoconym i oszczanym fiutem
Jesteś pewien że jest czysciutka i pachnąca w samym oku saurona w bezpośrednim kontakcie?
@JestemStudentemPrawa: sam fakt, że masz takie rozkminy jest bardziej homo niż gejowskie p---o.
Ale jak mam użyć jednego na wyjeździe, to spoko. Wszak czysty jestem.
@eltanol3000: Patrząc po wątku i "zapachu" przeciętnego obywatela Polski to mycie oznacza dla nich stanie pod lejącą się wodą. I b--ń boże dotykać miejsc zakazanych.