Aktywne Wpisy
Ryksa +34
i tak właśnie marnuje swoje życie. Siedzę w pracy, potem do pokoju i do spania, potem wstaje, mirko i znowu praca. Nie mam siły żeby znaleźć żadną pasje czy hobby. Na pewno mi się ono nie uda i pewnie będę w tym kiepska. Wydam na to kasę której nie mam i użyje może 3 razy. Całe życie rodzina mówiła, że do niczego się nie nadaje, do dziś widzę to ich politowanie kiedy
nonszalancki +56
#demografia #statystyka #dzietnosc #ankieta #sondaz #dzieci #malzenstwo #ciekawostki #polska
Jaki sposób na podniesienie dzietności ma największe szanse zadziałać
@jatutaktylkonachwile: nie no ten komentarz mój wcześniej był tak w sumie z dupy XD ale tak serio uważam że powinniśmy zlikwidować emerytury, jak ludzie mają rodzić dzieci kiedy gdzieś z 10% wypłaty (nie wiem ile dokładnie) idzie na emerytów a później 21% budżetu państwowego idzie znowu na emerytów. Następnie znowu z wypłaty składka zdrowotna a z
Komentarz usunięty przez autora
Kobiety też mogą iść do policji.
@Fidel1: no i co że więcej, czemu wyodrebniłeś tylko część grupy która może taką usługę wykonywać?
Dodatkowo według TK to jest powód niższego wieku emerytalnego kobiet, więc trzeba zacząć tego wymagać.
@Fidel1: a emerytowany policjant nie?
@Melisandre: to jest strasznie ignorowany temat, ja się trochę interesuję dzietnością i demografią i na własny użytek zrobiłam kiedyś taki mały sondaż na rodzicach jedynaków dlaczego zrezygnowali z kolejnych dzieci i 50% wskazało na niechęć do ponownego przechodzenia przez ciążę. 38% na zdrowie psychiczne