Zakończenie przedostatniego wystąpienia Beatki jako prowadzącej Wiadomości - 31.12.2015 Ostatni występ wg wiki był 3 stycznia czyli we wspomnianą niedzielę
I polecam opis filmu na yt (╯︵╰,)
Czuć strach wśród "dziennikarzy" — nowe władze w telewizji polskojęzycznej już niedługo :)
@Imperator_Wladek: Tytuł tego filmiku i komentarze są dowodem tego, że były takie czasy gdzie ludzie naiwnie uważali PiS za "dobro/mniejsze zło" i na pewno będą mówić prawdę w TV. Kumaci wiedzieli, że zaczynają się czasy mocnej propagandy. Już od początku było widać propagandę, ale ludzie mówili że "teraz to mówią prawdę, to jest przeciwwaga dla TVN" i jeszcze mówili że "teraz telewizja będzie polska, bo PiS jest polski"
@MatemXVI: przecież nawet na wykopie była masa komentarzy nazywających Tadlę "funkcjonariuszką reżimu", bo zadawała Kowalskiemu nie takie pytania, jakie ówcześnie dominująca tu patokatoprawica by chcieli. A gdy wyleciała, zaś na jej miejsce przyszła Holecka to niektórzy niemal klaskali uszami.
K---a, jak teraz widzę symetrystow którzy próbują wciskać że"ale przecież TVP teraz i za PO to dokładnie to samo lewaq" to nie wiem czy bardziej chce mi się śmiać, czy płakać,
@Brazylia: Tadla niedługo będzie mogła zdawać relację frontowe z terenu RP dzięki Niemcom i NS2 które doprowadziły do największego kryzysu bezpieczeństwa w Europie być może od manewrów Sojuz 81. Proniemieckie platfusy są skompromitowani gorzej niż pis obecnie. Pereira to klaun ale przez niego nie grozi ci pieprzona wojna.
@tos-1_buratino: komentarz uszyty na miarę w jakiejś szczujni. Nic z niego nie wynika, ale może jakiś tępak z elektoratu pisu pokiwa z uznaniem głową i uwierzy. xD
@Kotznapedemjonowym: Gdzie są twoje Niemcy teraz? Zrobili b----l w europie i teraz są cicho bo oni chcą tylko handlować i fakturki wystawiać. Zniszczyli unię w 2015 gdy sprzeciwili się obronie granic przed migracją. NS2 to przypieczętował. Ostatnie ich pomysły na rozwiązanie kryzysu na granicy z Białorusią to był kabaret. Kto tu jest tępakiem?
@MatemXVI: @Ultimator: Skoro pojawiały się takie komentarze, to logiczne, że wtedy TVP także nie była obiektywna (wbrew dzisiejszym zapewnieniom Orłosia i Tadli xD).
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
Ostatni występ wg wiki był 3 stycznia czyli we wspomnianą niedzielę
I polecam opis filmu na yt (╯︵╰,)
K---a, jak teraz widzę symetrystow którzy próbują wciskać że"ale przecież TVP teraz i za PO to dokładnie to samo lewaq" to nie wiem czy bardziej chce mi się śmiać, czy płakać,
Tadla niedługo będzie mogła zdawać relację frontowe z terenu RP dzięki Niemcom i NS2 które doprowadziły do największego kryzysu bezpieczeństwa w Europie być może od manewrów Sojuz 81.
Proniemieckie platfusy są skompromitowani gorzej niż pis obecnie. Pereira to klaun ale przez niego nie grozi ci pieprzona wojna.
Gdzie są twoje Niemcy teraz? Zrobili b----l w europie i teraz są cicho bo oni chcą tylko handlować i fakturki wystawiać.
Zniszczyli unię w 2015 gdy sprzeciwili się obronie granic przed migracją. NS2 to przypieczętował. Ostatnie ich pomysły na rozwiązanie kryzysu na granicy z Białorusią to był kabaret. Kto tu jest tępakiem?