Aktywne Wpisy

Defined +33
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
źródło: 860
Pobierz
4mmc-enjoyer +53
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na

Śmieciarka już zamówiona
Przy okazji chciałbym podsumować 11 lat mojej obecności na tym portalu. Ileż to się działo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeżyłem niezliczone afery, z tego 2 zbożowe #pdk
Wzlot i upadek pewnego prezydenta, przypalonego kota, kosmonautę, solarisa płonącego w zbożu, rurkę w silniku, rumuna z IBM, wykopaki, baryłki krwi... Długo by wymieniać.
11 lat temu ten portal był zupełnie innym miejscem niż dziś, ostatnio coraz częściej słychać głosy, że jest tu coraz gorzej i to prawda. Wykop upada na naszych oczach. I wiecie co? Wcale mi nie żal ( ͡º ͜ʖ͡º) To powolny proces a rogalowe imperium kładzie na to lachę więc ¯_(ツ)_/¯
Życzę wszystkim smacznej kawusi i udanego weekendu. Proszę wychylić za moje zdrowie bo wiecie jak to jest po 30 xD
#przemyslenia #urodziny #pijciezemnokompot
źródło: comment_1644574623XadU3sEZZUwkIloMrL2z8U.jpg
PobierzPS co to za afera z przypalonym kotem?
źródło: comment_16445759017YDUkSeWvN0ZNlJ7CGOloU.jpg
PobierzW moim wieku będziesz mieć tu konto 12 lat, o ile to miejsce będzie jeszcze istnieć, w co wątpię i tego Ci życzę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niech ci życie słodko płynie jak śledziowa zupa
Niech ci nigdy się nie oprze, żadna zdrowa dupa.
( ͡° ͜ʖ ͡°)