Wpis z mikrobloga

M*żczyźni utrzymują w tym kraju pisowski rezim- czas spojrzeć prawdzie w oczy. Mężczyzna nie powinien posiadać praw wyborczych, bo zbyt łatwo ucieka do państwa opiekuńczego, bojąc się podjąć ryzyka i zarabiać samemu na siebie. Poza tym przeciętna Polka jak widać jest liberałem, który nikomu do łóżka nie zagląda. Natomiast polski "mężczyzna" za największe zagrożenie uważa gejów i propagandę LGBT xD co się stało z polskimi facetami? Najpierw zostali zamordowani w wojnach a potem zniszczyła ich komuna. Zostały same socjalistyczno-konserwatywne pokraki. Dobrze że nasze POLKI mają rigcz. To one powinny wybierać nam władze. Nie zapraszam do dyskusji
#neuropa
#bekazpisu
#bekazprawakow
Bounty - M*żczyźni utrzymują w tym kraju pisowski rezim- czas spojrzeć prawdzie w ocz...

źródło: comment_1644573358LDN3IJRmR6PebfgrvrElc3.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i jedyna większą różnica w podanym przez ciebie badaniu to to że kobiety wolą lewicę

@Kaktus80: no dziwne że nie głosują na Krzysia Bosaka który chciałby je zamykać w więzieniu za decydowanie o własnym ciele

kobieta całkowicie ignoruje katastrofę demograficzną która nas czeka

@Kaktus80: za to mężczyzna najbardziej docenia POTĘŻNE zagrożenie ze strony LGBT. Ja tam nie boje się jakiegoś wyjścia z UE albo zapaści demograficznej, za
  • Odpowiedz
@Bounty:

no dziwne że nie głosują na Krzysia Bosaka który chciałby je zamykać w więzieniu za decydowanie o własnym ciele

No nie dziwne też że przeciętny młody mężczyzna nie chce głosować na lewicę która kojarzy mu się wyłącznie z gejami i feministkami a nie realnymi postulatami
  • Odpowiedz
No nie dziwne też że przeciętny młody mężczyzna nie chce głosować na lewicę

@Kaktus80: wcale mnie to nie dziwi, sam nigdy bym na nich nie zagłosował

która kojarzy mu się wyłącznie z gejami i
  • Odpowiedz
@Bounty:

wcale mnie to nie dziwi, sam nigdy bym na nich nie zagłosował

A ja na nich głosowałem i prawdopodobnie będę głosował - choć obecnie bardziej z powodu tego że nie widzę żadnej sensownej alternatywy.

tak się kojarzy głównie dzięki temu, że od lat w internecie rządzi
  • Odpowiedz
A ja na nich głosowałem i prawdopodobnie będę głosował - choć obecnie bardziej z powodu tego że nie widzę żadnej sensownej alternatywy.

@Kaktus80: wydaje mi się że się nie zrozumieliśmy. Chciałem powiedzieć, że nigdy nie głosowałem na lewicę, i nie będę głosował.

Lewicy idzie to znacznie gorzej bo głównie rozpoznawalni działacze jak Staśko, Kasia Babis czy Jaś Kapela sami się kompromitują szkodząc przy okazji
  • Odpowiedz
@Bounty:

wydaje mi się że się nie zrozumieliśmy.

Ok, ja chciałem zaznaczyć tylko że jestem młodym mężczyzną i głosowałem na lewicę ale rozumiem czemu do innych osób w tej grupie to nie
  • Odpowiedz