Wpis z mikrobloga

M*żczyźni utrzymują w tym kraju pisowski rezim- czas spojrzeć prawdzie w oczy. Mężczyzna nie powinien posiadać praw wyborczych, bo zbyt łatwo ucieka do państwa opiekuńczego, bojąc się podjąć ryzyka i zarabiać samemu na siebie. Poza tym przeciętna Polka jak widać jest liberałem, który nikomu do łóżka nie zagląda. Natomiast polski "mężczyzna" za największe zagrożenie uważa gejów i propagandę LGBT xD co się stało z polskimi facetami? Najpierw zostali zamordowani w wojnach a potem zniszczyła ich komuna. Zostały same socjalistyczno-konserwatywne pokraki. Dobrze że nasze POLKI mają rigcz. To one powinny wybierać nam władze. Nie zapraszam do dyskusji
#neuropa
#bekazpisu
#bekazprawakow
Bounty - M*żczyźni utrzymują w tym kraju pisowski rezim- czas spojrzeć prawdzie w ocz...

źródło: comment_1644573358LDN3IJRmR6PebfgrvrElc3.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Bounty
Jak się zsumuje głosy na PiS i lewicę to wychodzi na to samo xD. Nie wiem czemu lewicę wrzuciles do innego worka, to jest to samo co PiS.
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia: Przecież kobiety głosują na lewicę i KO tylko ze względu na aborcję i LGBT. Różnica jest taka, że mężczyzna myśli o założeniu rodziny z wyimaginowaną szarą myszką, a kobieta chce być silna i niezależna. 99% Polaków ma dupie co z tym krajem będzie. Wszystko w tym chlewie obraca się wokół ruchania.
  • Odpowiedz
@Bounty: Nie będę się za Panów wypowiadać ale 31% kobiet za PiS? To chyba same emerytki. Chciałabym poznać te młodsze Panie co za pisem są. Ale bym lała aż by siadło :D
  • Odpowiedz
@Bounty: To możesz im powiedzieć ode mnie jak je kiedyś spotkasz żeby na następny protest sobie wzięły specjalną karteczkę z napisem „hipokrytka” i przykleiły ją do czoła. Tak żeby z daleka było widać z jakimi ludźmi ma się do czynienia.
  • Odpowiedz
@Sin-: Na ludzi w większości działają pieniądze, gwarantuje ci mirabelko, że gdyby Kaczyński ogłosił się królem i wprowadził rejestr ciąż to protesty szybko by ucichły, jeśli tylko zdołałby w magiczny sposób podwoić zarobki bez wzrostu cen. Hehe córcia a aborcję się zrobi za granico, kto tyle doł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bounty: a w to nie wątpię, że ludzie są przekupni. Tak to jest. Nie wyszliśmy z biedy i mentalnie nie wyszliśmy z komuny. Nie sądziłam tylko, że zamiast rozwoju demokracji będziemy się cofać. Chyba za dużo Polaków wyjechało a Ci co tutaj wrócili plus nasi to już same dziady i tak niestety funkcjonujemy.
  • Odpowiedz
@Bounty: I tak btw. Najwiecej PiSowcow to ostatnio na TikToku spotykam. A że jeszcze są pewni siebie i ich stamtąd nie wyrzucili to wrzucają imię, nazwisko i jakąś fotkę. Pełna patola. Tak jak się spodziewałam ;-) Najgorzej, że to młodzi ludzie są bo co to za roczniki 80 czy 86 czy tam 92. Szkoda, że komentarze na tej appce są zbyt krótkie ;-)
  • Odpowiedz
Nie sądziłam tylko, że zamiast rozwoju demokracji będziemy się cofać

@Sin-: nie sposób tutaj nie docenić "zasług" poprzednich rządów. Za czasów PiSu początkowo wynagrodzenia i poziom życia najniższej klasy rosły błyskawicznie. Jedzenie i rozrywka> demokracja

Najgorzej, że to młodzi ludzie są bo co to za roczniki 80 czy 86 czy tam 92.

@Sin-: partyjne dzieci
  • Odpowiedz
@Bounty: Fajnie tak sobie wybiórczo podawać, ale szkoda że nie wspomniałeś że przeciętna kobieta całkowicie ignoruje katastrofę demograficzną która nas czeka. No i jedyna większą różnica w podanym przez ciebie badaniu to to że kobiety wolą lewicę (która m.in przez nacisk na liberalizację prawa aborcyjnego czy feminizm) jest dla nich bardziej korzystna.
  • Odpowiedz