Aktywne Wpisy
ProwojMiliten +353
Krupier +245
Jestem już w tym wieku, że bardziej niż gadżety i ciuchy cieszy mnie kupno taczki. XD
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Wjechał bolid na działeczkę. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#ogrodnictwo #dzialka #rod #rosliny #czujedobrzeczlowiek
Przybywa podróżnik z przyszłości i pokazuje Ci ten trailer Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok, próbując wmówić, że to ta sama marka, tyle że 13 lat później.
Każesz mu się jebnąć w łeb i wracać do psychiatryka.
#gry #assassinscreed #assassinscreedvalhalla #ps5 #xbox #xboxseriesx #ubisoft
Jednak w nowej trylogii przegięli z rozdmuchaniem #!$%@? wszystkiego. Odpadłem przy Odyssey, które było pierwszą grą, jakiej nie skończyłem od kilkunastu lat. Nie potrafiłem tego dokończyć nawet na siłę.
@kaczek93: ojejku
@kaczek93: a jak byś ocenił Origins?
@kaczek93: ja odyssey skończyłem całe wraz z dodatkami, ale przyznaję że to było duże wyzwanie jeżeli chodzi o cierpliwość, dlatego valhalli nawet nie tykam.
W ogóle uważam że gry z otwartym światem były fajne w czasach obliviona, skyrima czy wiedźmina, ale teraz już są zbyt nudne i powtarzalne.
Rzeczywiście, łażenie po na wpół pustym świecie (ale mapa na #!$%@? km2) z praktycznie zerową interakcja z npc i zbieranie ptasich piórek albo grindowanie w 1000 zadań typu przynieś kwiatka z drugiego końca mapy - to jest cel w grach, nie to co te liniowe gówno typu GoW xD
Nie wszystkie open