Wpis z mikrobloga

Jak wysoki jest Słoń?

Słoń w swojej piosence pt. "Kosmiczne Przygody Generała Syfilisa" nawija, że „stoi wyprostowany, sięga dwunastego piętra”.

Według różnych źródeł jedno piętro ma wysokość od 2,8 do 3,3 metra, a na potrzeby obliczeń przyjmiemy równe 3 metry (wysokość liczona od podstawy). Teraz wystarczy wykonać proste działanie, aby otrzymać wysokość Słonia:

3 * 12 = 36 metrów

Odpowiedź: Słoń w rzeczywistości jest około 20 razy mniejszy niż nawija w tekście, ponieważ na jego podstawie posiadałby około 36 metrów.

#oia #matematyka #heheszki #slon #rap #muzyka
koba01 - Jak wysoki jest Słoń?

Słoń w swojej piosence pt. "Kosmiczne Przygody Gene...

źródło: comment_16445090987lwuIPzAFWsmnkm3QpfuDr.jpg

Pobierz
  • 89
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@koba01: może srał, trzeba obliczyć długość goleni oraz kości udowej, przy kącie zgięcia typowego dla słowiańskiego przykucu
Jestem mega zadowolony z zasięgów i odzewu na wykopie. Dziękuje jeszcze raz wszystkim!!! Wszystkie komenatrze/uwagi czytam i biorę do serca.

Jeszcze raz wspomnę, większość rzeczy jest 4fun, tak jak wskazuje hasztag heheszki.

@koba01: kumam że for fun ale następnym razem przyłóż się bardziej, bo Ci zasięgi szybko spadną. Z Twoich obliczen wynika że słoń ma 1.8m. Czy jest mniejszy od wielu ludzi. Tymczasem powinno być 2.2 do 4m normalnie a 7m
topikPajak - > Jestem mega zadowolony z zasięgów i odzewu na wykopie. Dziękuje jeszcz...

źródło: comment_1644522808iedjcmU6hZC9UyDHHZHvtA.jpg

Pobierz
@topikPajak: Ale chyba nie załapałeś że w > Słoń w rzeczywistości jest około 20 razy mniejszy niż nawija w tekście < Chodzi o Słonia, czyli artystę, a nie zwierzę.
odpowiedz

@koba01: O ile akcja z Sokołem mi się podobała to nie rozumiem troszeczkę. W rapie chodzi o to by nie które podwójne linijki były zabawne bądź głupie ()
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@K-S-: generalnie rap rzadko trafia na wykop XD
Jedynie o czym tu było głośno to o Macie, z którego wykopki sobie zrobiły wroga bo reprezentuje normictwo i banaństwo XD. A popatrz sobie na tagi #rap i #hiphop, bardzo mała aktywność.