Aktywne Wpisy

Zopyross +89
Otwarte kuchnie to nieporozumienie; zapraszasz gości i ciągle się upewniasz, że nie zostawiłeś syfu w zlewie. Dodatkowo kanapa z salonu do czyszczenia co pół roku, nieważne jaki okap, tłuszcz z piekarnika będzie się osadzać na każdym meblu. Musi być miejsce na jedzenie i na strefę odpoczynku, łączenie ich grozi katastrofą
#nieruchomosci #polskiedomy
#nieruchomosci #polskiedomy
źródło: kch
Pobierz
Salido +216
Minął 10. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
49 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
49 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-34
Pobierz

Dotychczas używałem notepad++ żeby znaleźć coś w całym repo ale obecny projekt mam tak duży, że trwało to 8 minut. VSC robi to w mniej niż 10 sekund :o
Jestem bardzo ciekawy czym się różnią te programy w zakresie funkcji przeszukiwania plików. Szczególnie, że nawet windows mi wolniej szuka nazw plików w tym repo niż VSC przejrzy całą zawartość plików
#programowanie
Dlaczego miałym nie porównywać? To jest podstawowa funkcja przeszukiwania tekstu, a nie szukanie referencji
Poza tym hardkorowi linuksiarze chyba lubią takie narzędzia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ra_s: code studio to nie jest IDE, tylko rozbudowany edytor tekstu/kodu z dużymi możliwościami. nie żebym go nie lubił, bo nic innego na codzień nie używam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://code.visualstudio.com/docs/supporting/FAQ