Wpis z mikrobloga

Dla kobiety największym sukcesem w życiu i spełnieniem strategii reprodukcyjnej jest pozyskanie nasienia od topowego samca alfa a następnie znalezienie i podczepienie się pod samca beta z zasobami który przez resztę życia utrzyma i wychowa dziecko. Jest to stara i dobrze znana strategia widoczna również w świecie zwierząt. W środowisku naturalnym topowe samce alfa są zbyt cennymi nośnikami genów aby ograniczać się do jednej samicy dlatego - w oczach ewolucji to byłoby zwyczajne marnotrawstwo genów dlatego topowy samiec naturalnie kopuluje z wieloma samicami ale nie obchodzą go dalsze losy jego potomstwa ani wychowanie - jego biologiczna rola kończy się na przekazaniu genów tzw. ejakulować i ewakuować. Samcom beta natomiast przychodzi odwalenie tak naprawdę całej reszty "brudnej" roboty czyli zapewnienie bytu i zasobów dla potomstwa aby mogło przetrwać i kontynuować istnienie gatunku. Tak było od zawsze, tak jest i tak będzie. Samce alfa są dla gatunku tak samo potrzebne jak samce beta i dokładnie to samo tyczy się nas - ludzi. Według danych z różnych krajów nawet do 30% mężczyzn wychowuje NIEŚWIADOMIE cudze dziecko. Mamy wtedy klasyczną sytuację kiedy różowy nie jest w stanie powstrzymać swojego gadziego mózgu, puszcza się z chadem a następnie wędruje do beciaka - to zjawisko z roku na rok obserwujemy coraz częściej jako wysyp samotnych matek po przejściach a symbolem tego jest powiedzenie: jestem gotowa aby się ustatkować. Jeżeli kobieta takie coś pisze to możesz być pewien, że spełniła w 100% swój cel reprodukcyjny. W młodości wyszalała się skakając po chadach a kiedy okres jej atrakcyjności fizycznej przeminął zaczyna się szukanie stabilizacji w samcu beta, w którym będzie widzieć tylko źródło stabilizacji.

Obecnie z roku na rok cofamy się coraz bardziej do świata naturalnego i możemy idealnie to obserwować na przykładzie powracania naturalnych zwierzęcych instynktów i zachowań pod postacią rozwiązłości, poligamii i hipergamii.
Mózg kobiety w samcu beta widzi tylko i wyłącznie zasoby, środek do przetrwania. Traktuje go dosłownie jak przedmiot do wykorzystania bo tak nakazuje jej strategia reprodukcyjna. Prawdziwe i czyste POŻĄDANIE kobieta jest w stanie czuć tylko do topowego samca alfa i nic nie jest w stanie tego zmienić. Większość normików żyje właśnie w takim matrixie, że to akurat jego myszka jest wyjątkowa i inna niż wszystkie a to tylko zwykła nieświadomość sterujących nami mechanizmów doboru naturalnego.

#blackpill #logikarozowychpaskow #przegryw #zwiazki #seks #tinder #nauka #podrywajzwykopem #redpill #rozowepaski
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fekalny_okuratnik Proste i oczywiste, dlatego też taki ryk jak ktoś zaczyna mówić o testach dna po urodzeniu dziecka. Beciaki krzyczą chyba głośniej od madek p0lek bo matrix by im się zawalił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: najgorsza jest jednak poczucie tej niesprawiedliwości. Brzydka i gruba kobieta ogarnie fajnego beciaka 7/10, a jak ma super charakter to i chada wyrwie. Za to chłop jak nie jest chadem to może pomarzyć o dziewczynie na tym samym poziomie co on.
  • Odpowiedz
@czokobons: to fakt, chodzi mi jedynie, ze wśród jednego towarzystwa możesz być rekinem (dużo atencji od dup), za to w innym bedziesz rybką w porównaniu z tamtejszymi sharkami (wiec i atencja od dup będzie niewielka) przynajmniej ja tak na to patrzę, chciałem poznać opinie waszą, pozdro
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: Przez czytanie waszych wpisów zacząłem czujniej patrzeć na żonę. A to co napisałeś każdy wie gdzieś w środku ale nikt o tym nie mówi, albo mało. Dochodzą jeszcze uwarunkowania społeczno kulturowe, które ewentualnie "regulują" nasze gadzie mózgi i każdy ma nadzieję że jego szara myszka nie okaże się gwiazdą z ordo iuris.
  • Odpowiedz