Wpis z mikrobloga

@revoolution sam kupiłem i pograłem trochę i żałuję w ciul totalnie nie dla mnie giera kompletnie nie rozumiem dzisiejszych standardów, gierka wygląda jak mobilka z wyciętym autotrackerem, gra typu chiński śmietnik nie wiadomo co się dzieje każdy wygląda tak samo chińskie lolity z wielkimi mieczami drace morde, ta gra nie ma duszy. Nie wiem jak ktoś lubi taki syf jak ten Elyon, Bdo to się tu odnajdzie zdecydowanie, ja się wychowałem na
sam kupiłem i pograłem trochę i żałuję w ciul totalnie nie dla mnie giera kompletnie nie rozumiem dzisiejszych standardów, gierka wygląda jak mobilka z wyciętym autotrackerem, gra typu chiński śmietnik nie wiadomo co się dzieje każdy wygląda tak samo chińskie lolity z wielkimi mieczami drace morde, ta gra nie ma duszy. Nie wiem jak ktoś lubi taki syf jak ten Elyon, Bdo to się tu odnajdzie zdecydowanie, ja się wychowałem na starym
@revoolution: Co Tu gadasz gosciu xd Na starcie ligii zawsze jest multum ludzi, bo to weekend, start ligi itp. Potem mija 2 dni i liczba oscyluje w okolicy 100k, tak jak dzis wieczorem bylo. Poza tym kogo obcjodza te wojenki Lost Ark a PoE? Dwie inne gry, ludzie widzanten sam rzit izometryczny i wala sobie konia, ze to jest jakas alternatywa i rywal dla poe. Ja jako gracz z poe, wyprobuje
Ej, a pamiętacie jak PoE upadło, gdy wychodził Grim Dawn, który miał zabić PoE?

A pamiętacie jak PoE upadło, gdy wychodził Torchlight 3, który miał zabić PoE?

A pamiętacie jak PoE upadło, gdy wychodził Wolcen, który miał zabić PoE?

A pamiętacie jak PoE upadło, jak wychodził D2R, który miał zabić PoE?

Tyle już gier przez ostatnie lata wyszło, które miały rywalizować na rynku z Path of Exile, a tym czasem GGG w