Aktywne Wpisy
rozdartapyta +8
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
njdnsjdnjs +67
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
Zasady są proste, zostawiamy plusa i bierzemy udział w losowaniu, bez ograniczeń. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Losuję osobę a do wygrania jest: 0,7 kg miodu Lipowego, Akacjowego oraz Gryczanego oraz wybrany miód z liofilizowanymi suszonymi owocami(430g)!
A oto ich lista: Z malinami,z cynamonem z truskawkami, z pomarańczą, z żurawiną, z kakao, z miętą, z cytryną i imbirem, z czarną porzeczką, z aronią, z rokitnikiem.
Czyli ponad 1 kg słodkości ᶘᵒᴥᵒᶅ
A jakby ktoś był chętny zakupu miodków to zapraszam na priv (。◕‿‿◕。)
#rozdajo #pszczelarstwo #miod #zima #mirkolos
@Syarho: Ktoś wczoraj na tagu szukał.
@kochamdziwki Zawsze można sobie zakupić ᶘᵒᴥᵒᶅ
@Mopek666 Lipny rok, Lipny miód ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@cieply_bigos święty człowiek ma w opiece to rozdajo xD
@janomarjano Ah, zapomniałem dopisać, losuje po prostu następnego dnia po 24h od opublikowania postu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DrumBass Oszukany z ciebie niedźwiedź, powinieneś spać o tej porze roku
Gratulacje i zapraszam do kontaktu ( ͡° ͜ʖ ͡°)