Aktywne Wpisy
wykop +7
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Tuż przed weekendem (na Waszych telefonach) gotowa do pobrania była aktualizacja wykopowej aplikacji androidowej! Pod lupę wzięliśmy najczęściej zgłaszane przez Was problemy i tym tematom nadaliśmy najwyższy priorytet.
Zmiany, które pojawiły się w nowej wersji aplikacji, to:
- poprawiliśmy sortowanie w wyszukiwarce;
- dodaliśmy możliwość ustawiania wielkości czcionki dla: wpisów, znalezisk, komentarzy w zakresie 12-16
- dostosowaliśmy wyświetlanie hitów;
- poprawiliśmy otwieranie filmów z domeny Facebook.
- dodaliśmy
Tuż przed weekendem (na Waszych telefonach) gotowa do pobrania była aktualizacja wykopowej aplikacji androidowej! Pod lupę wzięliśmy najczęściej zgłaszane przez Was problemy i tym tematom nadaliśmy najwyższy priorytet.
Zmiany, które pojawiły się w nowej wersji aplikacji, to:
- poprawiliśmy sortowanie w wyszukiwarce;
- dodaliśmy możliwość ustawiania wielkości czcionki dla: wpisów, znalezisk, komentarzy w zakresie 12-16
- dostosowaliśmy wyświetlanie hitów;
- poprawiliśmy otwieranie filmów z domeny Facebook.
- dodaliśmy
Kofeina nie zdaje juz egzaminu.
#medycyna #zdrowie #witaminy
Amfetamina
@matula11
Może przedtreningowka jakaś? Mój kumpel wpierdziela jakaś mocna Samurai Yohimbina. Jak spróbowałem od niego, to przez 2h mną telepalo. On jak większe dawki bierze to nie raz mówi, że ma problem, zeby zasnąć, bo jest pobudzony jeszcze.
O taką dokladnie
Mi osobiście pomaga mikrodozowanie grzybów, daje mi energię na długo i wieczorami mogę się skupić na dłużej. Do tego wystarczająca ilość i jakość snu, siłownia i dieta.