Wpis z mikrobloga

Potrzebuje środka, który jest w stanie pobudzić mnie na 2-3h w godzinach wieczornych. Pracuje na etacie, a po pracy, buduje wlasna dzialalnosc i czasami nie wyrabiam. Mam kilka godzin luzu w ciagu dnia po 21, ale umysl juz nie jest tak swiezy i trace na jakosci. Jest jakis srodek, ktory potrafi pobudzic, wyostrzyc umysl i poprawic koncentracje na te kilka godzin?
Kofeina nie zdaje juz egzaminu.
#medycyna #zdrowie #witaminy
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@RwandyjskiFront: W jakichś mikrodawkach jedynie, bo łatwo przesadzić i z kilku godzin zrobi się kilkanaście.
@matula11
Może przedtreningowka jakaś? Mój kumpel wpierdziela jakaś mocna Samurai Yohimbina. Jak spróbowałem od niego, to przez 2h mną telepalo. On jak większe dawki bierze to nie raz mówi, że ma problem, zeby zasnąć, bo jest pobudzony jeszcze.

O taką dokladnie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Matula11: w USA popularny jest Adderall czyli lekarstwo na ADHD - substancja podobna do amfetaminy, legalnie dostępna tylko na receptę. Możesz spróbować modafinil, lekarstwo na narkolepsje, legalnie dostepna tylko na recepte. Pamiętaj jednak, że w końcu zapłacisz cenę za brak snu i wypoczynku.

Mi osobiście pomaga mikrodozowanie grzybów, daje mi energię na długo i wieczorami mogę się skupić na dłużej. Do tego wystarczająca ilość i jakość snu, siłownia i dieta.