Wpis z mikrobloga

  • 1
Mireczki bo rozowa twierdzi ze jestem jebniety ale tak mnie ojciec nauczyl xD


@Voyo Pierwsza i jedyna zasada gotowania dla siebie. Gotujesz w taki sposób jaki TOBIE smakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vesem: gulasz angielski/konserwa turystyczna plus vifon to idealne połączenie, odkryłem to kiedyś na campingu na północy Norwegii jak chciałem przycebulić na kosztach xD
  • Odpowiedz
Otóż zupa mięsna z makaronem. Trochę zmniejszę dawkowanie "gulaszu" i zrobię to na zupce chińskiej z Vifona, kuciak o ostro.


@onpanopticon: tak się czasem na budowach robi - mięsiwo w sloiku z biedry czy tam inny przysmak mięsny Pikok z lidla i zawartość takiego słoiczka do zupki chińskiej żeby była bardziej treściwa i mięsna. Jeden słoiczek na 2-3 zupki.
  • Odpowiedz