Wpis z mikrobloga

@Voyo: tak tylko podrzucę, bo czytałem gdzieś że takich konserw nie powinno się poddawać obrócę termicznej, bo zaczynają się wytwarzać jakieś szkodliwe substancje z tych konserwantów. Jak ktoś wie lepiej niech mnie poprawi.
  • Odpowiedz
@Voyo: ja wolałem przysmażyć na patelni i dodać sosu pomidorowego lub ketchupu i zajadać z bułką lub chlebem więc przepis twojego ojca może być niezły
  • Odpowiedz
@Voyo: Nigdy w życiu bym na coś takiego nie wpadł, ale wbrew pozorom nie musi być złe.

Mielonka z Krakusa jest całkiem dobra, tania też nie.

Podejmuję się wyzwania i spróbuję. Bo w sumie jak ktoś nakroi sobie ten Gulasz na chleb i popija herbatą, to w ustach ostatecznie ma w zasadzie to samo co zarzucił OP. Czyli wodę, chleb i
  • Odpowiedz