Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
#tinder #badoo #blackpill
1. Propozycja zostaje odrzucona, bo bla bla
2. Wiadomość: No ok - jak będziesz mieć więcej czasu/żywą babcię/ zdrowe kolana to daj znać. Nie piszecie do nich (chyba, że jest jakieś grupowe wyście, musicie ogarnąć zaliczenie itp. - ale to tylko jeżeli to jest jakaś znajoma).
3. Jak zagada was tak czy inaczej to dajecie kolejną propozycję, a jak będzie odmowa to
@Urajah: Tak najczęściej to powinno być:
1. Proponujesz spotkanie
2. I w tym momencie następuje w 80-90% coś, co jest problem: odmowa BEZ terminu alternatywnego. Czyli:
- spotkamy się w sobotę?
- Nie pasuje
Potrzebujesz trzech wiadomości:
1. Hej chcesz się spotkać na kawę/p--o? (wiadomo można wstawić cokolwiek) (jak jest w ogóle ni zainteresowana to odmówi ogólnikiem, że nauka czy coś)
2. Kiedy masz czas w tym tygodniu? (jak coś kręci to traktujesz to jako odmowę i robisz tak jak
#2 - W tym momencie wielu PUA ziomków radzi by podać konkretny termin i miejsce. Z jednej strony ma sens. Z drugiej jednak widząc kosmiczną ilość pasywnych odpowiedzi ze strony pasywnych dziewczyn bez propozycji alternatywnej, głupio jest wypalać
Ale cie w c---a robią ziomek xD. Ja jestem umówiony na weekend z 3, zobaczymy jak to będzie. Generalnie to mogłem się umówić nawet z większą ilością, ale szkoda mi czasu, bo jeszcze musze coś poćwiczyć. Narazie żadna nie spytała o wzrost, więc czeka je (nie)miła niespodzianka, no ale lubią być zaskakiwane ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
Różowe oszukują na wyglądzie non stop i nikt nie ma problemu, a jak chłop se delitnie doda hunter eyes, zmniejszy zakola o połowe i doda ostrą, kanciastą szczenę to już wielki lament i problem xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Sposób postępowania w przypadku odmówienia przez dziewczynę spotaknia lub przełożenia go na bliżej nieokreśloną, niesprecyzowaną przyszłosć:
1. ,,ok, nie to nie"
2.usuń kontakt