Wpis z mikrobloga

@Ocean--Debil: Ogólnie algorytm do wbicia sobie do głowy:

1. Propozycja zostaje odrzucona, bo bla bla
2. Wiadomość: No ok - jak będziesz mieć więcej czasu/żywą babcię/ zdrowe kolana to daj znać. Nie piszecie do nich (chyba, że jest jakieś grupowe wyście, musicie ogarnąć zaliczenie itp. - ale to tylko jeżeli to jest jakaś znajoma).
3. Jak zagada was tak czy inaczej to dajecie kolejną propozycję, a jak będzie odmowa to
  • Odpowiedz
@Ocean--Debil: Kuzynka przyjechała lub też dość typowe: muszę pomóc przyjaciółce / przyjaciółka przyjechała.
@Urajah: Tak najczęściej to powinno być:
1. Proponujesz spotkanie
2. I w tym momencie następuje w 80-90% coś, co jest problem: odmowa BEZ terminu alternatywnego. Czyli:
- spotkamy się w sobotę?
- Nie pasuje
  • Odpowiedz
@MatiKosa: To działa jeszcze inaczej:

Potrzebujesz trzech wiadomości:
1. Hej chcesz się spotkać na kawę/p--o? (wiadomo można wstawić cokolwiek) (jak jest w ogóle ni zainteresowana to odmówi ogólnikiem, że nauka czy coś)

2. Kiedy masz czas w tym tygodniu? (jak coś kręci to traktujesz to jako odmowę i robisz tak jak
  • Odpowiedz
@Urajah: Yep, sam tak najczęściej robię. Pierw wybadać czy ta osoba w ogóle chce się spotkać. Te co kręcą i nie odpowiadają bezpośrednio na pytanie/unikają, to zawsze kończy się tak samo - odpadają.

#2 - W tym momencie wielu PUA ziomków radzi by podać konkretny termin i miejsce. Z jednej strony ma sens. Z drugiej jednak widząc kosmiczną ilość pasywnych odpowiedzi ze strony pasywnych dziewczyn bez propozycji alternatywnej, głupio jest wypalać
  • Odpowiedz
@Ocean--Debil: Jakie sesje, studia?

Ale cie w c---a robią ziomek xD. Ja jestem umówiony na weekend z 3, zobaczymy jak to będzie. Generalnie to mogłem się umówić nawet z większą ilością, ale szkoda mi czasu, bo jeszcze musze coś poćwiczyć. Narazie żadna nie spytała o wzrost, więc czeka je (nie)miła niespodzianka, no ale lubią być zaskakiwane ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@Ocean--Debil: też takie znam. Ciągle albo kłamią, że nie mają czasu, albo uważają, że imprezowanie to brak czasu. Nawet moja siostra tak nigdy nie miała czasu, żeby robotę koło domu zrobić, nigdy pół godziny chociaż. Na erazsmusy jeździła, imprezy ciągle i czasu "brak".
  • Odpowiedz
@Daniell0: p0lki przecież w 90% też robią kuhwa ujęcia pod takim kątem, że dodają sobie 1-2 do atrakcyjności mordy, dodatkowo masa filtrów z instagrama/snapa, gdzie rozmywa zmarszczki, makijarz.

Różowe oszukują na wyglądzie non stop i nikt nie ma problemu, a jak chłop se delitnie doda hunter eyes, zmniejszy zakola o połowe i doda ostrą, kanciastą szczenę to już wielki lament i problem xD
  • Odpowiedz
@Ocean--Debil:
Sposób postępowania w przypadku odmówienia przez dziewczynę spotaknia lub przełożenia go na bliżej nieokreśloną, niesprecyzowaną przyszłosć:

1. ,,ok, nie to nie"
2.usuń kontakt
  • Odpowiedz