Wpis z mikrobloga

@Smokk: > I pyk zgłoszonko za schizofrenika
A zgłaszaj sobie cała moderacja pewnie już czytała twoje wysrywy, a co drugi dzień piszesz, że jesteś chory etc. i co 2 dni zmieniasz zdanie chyba, gdy przestałeś leki brać, to zacząłeś pisać z sensem.
  • Odpowiedz
@Zerero: Ale ja piszę z sensem. Reinkarnacja jest możliwa i buddyzm tak samo jak wszechświat cykliczny. Brak chciejstwa tego nie zmienia. Tu nie ma żadnych wysrywów. Trzeba być dobrej myśli nie złej sam Stanisław Lem tak mówił. Nawet tak mądry człowiek był odklejeńcem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko jeden Hal jest oświecony z 7,9 miliardów ludzi na świecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pomyśl
  • Odpowiedz
@problemat: Dokładnie. Stówka! I sylwester też jest racjonalny. Trzeba świętować, że planeta zatoczyła kółko spośród jednej z pierdyliarda gwiazd. To od zawsze było w pełni racjonalne. Taka aluzja dla odklejeńca Hala.
  • Odpowiedz
@Zerero: Byłem wtedy depresyjny. Dobrze, że mi przeszło i już wyzdrowiałem. Jestem cały i zdrowy. Przecież to wy smęcicie cały czas ziomale.
  • Odpowiedz
@Zerero: Dlaczego według Was człowiek musi być smutny i pesymistą? A jeśli wam powiem, że taki byłem całe gimnazjum i szkołę zawodową? Nie wspominam dobrze takiego stanu. Z waszych wpisów wnioskuje, że taki powinien być każdy człowiek. Nieentuzjastycznym pesymistą. Najlepiej z przynajmniej objawami depresji.
  • Odpowiedz
@Zerero: Chciałbym się z wami spotkać na żywo, wypić piwko, pogadać o wszystkich problemach świata przy ognisku, a nie pisać tutaj. Tak chciałbym żeby było. W idealnym świecie. Jestem z Wielkopolski. Może to lepsze niż internet. Przytulilibyśmy się. Było by raźniej.
  • Odpowiedz
@Zerero: To naprawdę nie musi wyglądać tak jak teraz do usranej śmierci. Może nigdy nie będzie idealnie ale zawsze fajnie. Skoro jesteście inteligentni to wiecie, że ludzkość nigdy nie zastosuje antynatalizmu. Przypomnę, że trwają egzorcyzmy w plemiennych wioskach kiedy latają rakiety w kosmos. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@galek: Jestem prawie pewny, że jest ciut starszy ode mnie. Ja mam 26 lat. Jestem też pewny, że nie jest blisko 40 - ki. Granice 20 - 35 góra. Nic więcej.
  • Odpowiedz