Aktywne Wpisy

Poproszę o propozycję zajebiście dobrego filmu #filmnawieczor #film
oglądałem już:
-Fight Club
-American History X
-American Beauty
-Dzień Świstaka
-Matrix 1,2,3
Proszę o propozycje czegoś co nie oglądałem
oglądałem już:
-Fight Club
-American History X
-American Beauty
-Dzień Świstaka
-Matrix 1,2,3
Proszę o propozycje czegoś co nie oglądałem
źródło: maxresdefault
Pobierz
Kejesen +441
Trzeźwi, którzy już nie śpią zostawiają plusa, a #!$%@? życzę miłego kaca i bólu głowy, nie zarzygajcie się na śmierć, powodzenia
#dziendobry #gownowpis
#dziendobry #gownowpis

Moja matka okrada własnego ojca. Co z tym zrobić?
Babcia zmarła rok temu, dziadek po udarze nie potrafi sam za bardzo ogarnąć. Odpali tv, nigdzie od roku nie wychodzi. Potrafi odebrać telefon itp.
Coś mi nie spasowało, matka co chwilę do niego żeby dał telefon bo musi coś sprawdzić.
Znalazłem kartke z loginem i hasłem do konta dziadka.
Dostaje 4.800 zł miesięcznie. Na koncie po roku nie wychodzenia z domu. Na koncie ma 3.500zł.
Patrzę na historię konta. A tam szok... dziadek nie wychodząc z domu od roku, wydaje 500zł w Sephora, 60zł w McDonaldzie. Z domu od roku nie wyszedł a co chwilę z bankomatu -500zł.
Ostatnio przywieźli węgiel. 1500zł, matka powiedziała że na 3ch, czyli po 500zł. Wzięła ode mnie, od siostry po 500 i ona miała dać 500. Patrzę a w wyciągu z banku u dziadka tego samego dnia wybrane z bankomatu -1500zł.
Co o tym myślicie? Jak można "subtelnie" to załatwić? Jakieś pomysły?
#finanse #pieniadze #zlodzieje #rodzina #kiciochpyta #prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
@MxS89: Nie, nie mogę. Ona jest strasznie toksyczna. #!$%@? z żoną stąd na dniach bo się nie da wytrzymać.
No oczywiście że to nie jest normalne. Przyzwolenia
Komentarz usunięty przez autora
Nie cierpię tej baby ale jednak to matka. Źle bym się czuł z czymś takim.
Na Twoim miejscu byłabym ostrożna z osądami. Zapytaj ją, ale delikatnie i raczej nie wyjeżdżaj z kradzieżą od razu, bo serio może ją to zaboleć, a możesz nie znać całej sytuacji.