Wpis z mikrobloga

@inozytol przecież z twojej strony to manipulacja xD
Nikt nie mówi o 40 tygodniu ciąży, tylko o aborcji jako samym zabiegu.
Serio uważasz, że kobieta będzie te wszystkie tygodnie chodzić z ciężarnym brzuchem i dopiero zachce jej się zrobić w 40 tygodniu aborcję? Wtf xD to nawet nie ma żadnego logicznego sensu.
Umiejętność odczuwania bólu przez płód to najwcześniej 27 tydzień ciąży, wg. konsensusu Amerykańskiego towarzystwa medycznego
  • Odpowiedz
@inozytol: tak tak, ty jesteś taki #!$%@? dojrzały emocjonalnie i dorosły, że obrażasz czyjąś matkę na portalu ze śmiesznymi obrazkami xD przestań się kompromitować xD
  • Odpowiedz
Nikt nie mówi

@Filippa:

A jednak mówią. Wejdź sobie na profil "dziewuchy dziewuchom" i znajdziesz tam takie nawiedzone wariatki. Już nie będę wspominał o sytuacji w innych krajach, bo tam takie pomysły nie są wyłącznie domeną
  • Odpowiedz
@inozytol XDDD oho, widzę ze mam do czynienia z jakimś nawiedzonym symetrystą.
W takim razie nie masturbuj się już w ogóle, bo zabijasz małe uwięzione duszyczki XD
Beka.
Zarodek jest równie niesamodzielną formą "życia ludzkiego" co mój naskórek albo inne tkanki, a jak chcesz życie z unikalnym DNA, to unikalne DNA mają moje komórki rakowe i są ludzkie i bardziej samodzielne niż zarodek a odpowiedniej pożywce mogą przeżyć nawet dekady xD
  • Odpowiedz
priorytety Polaczków w pigułce - PiS im pluje do mordy to grzecznie łykają, ale jak flaszki na stacji nie kupią to RóBcIE TaK dALeJ tO PiS BędZiE MiAł WiĘkSzośĆ!

@elf_pszeniczny: Czyli ma być jeszcze większe plucie do mordy + ograniczanie praw obywatelskich + np. kolejne zakazy w postaci alko na stacjach, byle tylko nie ten obrzydliwy PiS, niech nam RAZEMki plują do mordy.

Co do "Polaczków" - wydajesz się być
  • Odpowiedz
Zarodek jest równie niesamodzielną formą "życia ludzkiego" co mój naskórek albo inne tkanki, a jak chcesz życie z unikalnym DNA, to unikalne DNA mają moje komórki rakowe i są ludzkie i bardziej samodzielne niż zarodek a odpowiedniej pożywce mogą przeżyć nawet dekady xD

@Filippa: A czy z naskórka rozwinie się osoba? Już zygota jest bytem ludzkim, lecz nie jest osobą.
  • Odpowiedz