Aktywne Wpisy
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
#wojna #rosja #ukraina Z bardzo dużym ubolewaniem oglądam jak ogromne straty ponosi wojsko ukraińskie każdego dnia na froncie od kilku tygodni z kacapskim wojskiem pomimo tego, że tak naprawdę cały świat zbroił front ukrainski.. Wydaje się, że w naszym interesie polskim jest jak najszybsze naciskanie strony ukraińskiej na szybki rozejm, nawet kosztem wschodnich ziem. My Polacy powinniśmy grzać pieczywo póki gorące i również ponosić pewne korzyści
Przymusowe szczepienia, zakaz alkoholu na stacjach... co następne? ;)
#bekazlewactwa #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Nikt nie mówi o 40 tygodniu ciąży, tylko o aborcji jako samym zabiegu.
Serio uważasz, że kobieta będzie te wszystkie tygodnie chodzić z ciężarnym brzuchem i dopiero zachce jej się zrobić w 40 tygodniu aborcję? Wtf xD to nawet nie ma żadnego logicznego sensu.
Umiejętność odczuwania bólu przez płód to najwcześniej 27 tydzień ciąży, wg. konsensusu Amerykańskiego towarzystwa medycznego
@MrBoston:
Nie "typowi", a sfrustrowanemu gówniarzowi, który zaczyna od wyzwisk.
@Filippa:
A jednak mówią. Wejdź sobie na profil "dziewuchy dziewuchom" i znajdziesz tam takie nawiedzone wariatki. Już nie będę wspominał o sytuacji w innych krajach, bo tam takie pomysły nie są wyłącznie domeną
W takim razie nie masturbuj się już w ogóle, bo zabijasz małe uwięzione duszyczki XD
Beka.
Zarodek jest równie niesamodzielną formą "życia ludzkiego" co mój naskórek albo inne tkanki, a jak chcesz życie z unikalnym DNA, to unikalne DNA mają moje komórki rakowe i są ludzkie i bardziej samodzielne niż zarodek a odpowiedniej pożywce mogą przeżyć nawet dekady xD
@elf_pszeniczny: Czyli ma być jeszcze większe plucie do mordy + ograniczanie praw obywatelskich + np. kolejne zakazy w postaci alko na stacjach, byle tylko nie ten obrzydliwy PiS, niech nam RAZEMki plują do mordy.
Co do "Polaczków" - wydajesz się być
@Filippa: A czy z naskórka rozwinie się osoba? Już zygota jest bytem ludzkim, lecz nie jest osobą.