Wpis z mikrobloga

Jakiś użytkownik, który założył konto miesiąc temu tak się zaangażował w obronę Oliwii, że wysłał mi kilka wiadomości prywatnych pod rząd ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ciekawe kto się kryje pod nickiem @Mariusz_Datecki ?

Jak myślicie ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#hotelparadise
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@liliove: nie wiem, Mariusz Datecki? xD weź tu wrzuć te wiadomości w screenie, jak już wyciągasz temat na wierzch to niech wszyscy wiedzą o co chodzi.

Edit, siusiaka jej nie wysyłałem, przysiegam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Fajlip1111: broni Oliwii zarzucając mi obsesję ( ͡° ͜ʖ ͡°) Parę postów wcześniej owy użytkownik zarzucał mi zazdrość jakobym miała zazdrościć Oliwii udziału w HP, ahahahahaha!
Pisząc post dotyczący zachowania Oliwii zaznaczyłam wyraźnie, że był emocjonalny. Obserwując zachowanie Oliwii w TV przypomniało mi to podobne historie z toksycznymi dziewczynami, które podwały się się za moje koleżanki a w rzeczywistości próbowały kopać pode mną dołki. Nawet lektor
  • Odpowiedz
  • 0
@Fajlip1111: Dziś zniechęcała nowego do Natalii, tekstu w stylu,, Nie wiem kto to wytrzyma?" , ,, Serio, ja się jej boję" etc. Nawet lektor to wyłapał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wouowina: nie sądzę żeby było to potrzebne.
@liliove a mogliśmy pozostać na priv, sam to zaproponowałem żebys sama nie zrobiła sobie krzywdy, nadal podtrzymuje że wrzuć screen z tych moich wiadomości jeśli cokolwiek jest tam co mogłoby mnie obciążyć, albo udowodnić Twoje założenia że jestem lub reprezentuje ta oliwie.
  • Odpowiedz
@liliove: myślisz ze nowy nie ma swojego rozumu i nie zauwazy tego? Pozatym każde chwyty sa dozwolone, a mając za partnera kogoś takiego jak Michał to podejrzewam ze tez bym tak robił będąc na jej miejscu xd, ona przynajmniej jest spójna w tym co robi w odróżnieniu od Natalii ktora raz mówi ze gra a innym razem ze jest tu dla zabawy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mariusz_Datecki: gdzie zasugerowałam, że mi groziłeś? Tobie się coś odkleiło totalnie- nie umiesz czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosków, w przeciwieństwie do innych udzielam się rzadko tutaj. Czy dociera do ciebie, że dzisiejszy odcinek przywował złe wspomnienia sprzed kilku lat? Mówię ci coś słowo ,, triger"? Jeśli nie to wyjaśnię - jest to inaczej wyzwalacz emocji (negatywnych), stąd mój emocjonalny wpis. Ale na litość, gdzie tu obsesja ?! Jeszcze te
  • Odpowiedz
@liliove:

gdzie zasugerowałam, że mi groziłeś?

Nie wiem, wrzucając randomowo tekst o tym że się martwiłem że zrobisz sobie krzywdę konfrontując się z Mirko, ale wrzuciłas to tak o cięte żeby wyglądało moim zdaniem na groźbę a nie to że zwyczajnie sugerowałem Ci odpocząć, ogarnąć emocje i przemyśleć co
  • Odpowiedz
  • 0
@Mariusz_Datecki: Och, czyli najpierw mnie zjechałeś pod wpisem zarzucając zazdrość o udzial w programie, zawiść, przypisałeś cechy które zaoobserwowałam u uczestniczki TV a teraz stwierdzasz, że ,, czasami chce zrobić coś dobrego. Myślałem, że jakoś ci pomoże " ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niezłe rozdwojenie.

Wiesz co, następnym razem gdy coś napiszę to po prostu nie komentuj , żyj swoim życiem i nie podchodź zbyt emocjalnie bo
  • Odpowiedz