Aktywne Wpisy

budep +2056
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu

MIREKFAJFUS +1169
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory

#przegryw #rozowepaski #blackpill
@Pepega: Nie, to nie jest przerażające.
Przerażające jest, że ktoś jest dla nasz wszystkim i nie ma je już już w naszym życiu
@HFL-przed-30: co?
@cebularz_szkorbutnikowy: Przerażające jest, że ktoś jest dla nasz wszystkim i nie ma jej już w naszym życiu
Poprawiłem
@Shelman: Sex bez miłości jest #!$%@?, a nie trzeba być chadem, by być w związku z miłością.
Ogółem sex jest przereklamowany.