Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +35
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
OsamaPepe +397
Wykop zasrany jakimiś pseudoartykulami o cpk jako wspaniała inwestycja.
Tak jak Ostrołęka, która miała zarabiać i podnieść Polske z kolan, a upadła na swój głupi pisowski ryj.
Pisiory my wiemy, że już pokupowaliscie sobie działeczki na tym terenie i przewaliliscie astronomiczne pieniądze podatników na to gówno, a lista was nienazartych nierobów dalej ciągle rośnie. Nie zesrajcie się z tym promowaniem cpk i pogódźcie się, że wasze katastroficzne rządy dla kraju się skończyły
Tak jak Ostrołęka, która miała zarabiać i podnieść Polske z kolan, a upadła na swój głupi pisowski ryj.
Pisiory my wiemy, że już pokupowaliscie sobie działeczki na tym terenie i przewaliliscie astronomiczne pieniądze podatników na to gówno, a lista was nienazartych nierobów dalej ciągle rośnie. Nie zesrajcie się z tym promowaniem cpk i pogódźcie się, że wasze katastroficzne rządy dla kraju się skończyły
Jak Ci piłkarze zza granicy mają przyjeżdżać na kadrę i dawać z siebie wszystko? Ja #!$%@?, ale wstyd
No i pięknie teraz kumple od kieliszka z #kanalsportowy będą tydzień wcześniej znać składy, bo Czesio nie omieszka ich poinformować jak zagramy
Ale cyrk, matko bosko, jak tu teraz kibicować kadrze? Nawet jak jakimś cudem wejdziemy na MŚ, to jak później mamy słuchać tego dupowłazenia przez tego hipokryte Stanowskiego, to się odechciewa...
Poniedziałek popołudnie i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
@Anck-Su-Namun: Nie kibicować. #!$%@?ć PZPN!
https://www.wykop.pl/wpis/63070309/nawalka-na-selekcjonera-xddd-buhahahha-pamietam-ja/
@Anck-Su-Namun: Jakoś Piszczek im nie przeszkadzał ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Anck-Su-Namun: Ci piłkarze, z tym najlepszym na czele, kupowali sobie dyplomy na łódzkiej uczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także świetnie się dogadają.