Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +70
Komary to są takie debile. Po co on podchodzi mi do ucha skoro wie że zginie przez to śmiercią tragiczną? Lata ewolucji a one dalej bez mózgu
RobieZdrowaZupke +31
Najgorzej to jest mieć takiego penisa 16-17 cm jak ja. Dla kobiet to za mało, a trąbka się wygadał, że amerykańskie satelity szpiegowskie dostrzegają obiekty o wielkości przynajmniej 15 centymetrów, więc nie mogę wyjść z gołym siurdakiem na działaczkę, bo nigdy nie mogę mieć pewności, że jakiemuś Johnowi się akurat nie nudzi podczas pracy w wojsku i nie wykorzystuje takiej satelity do oglądania mojego przyrodzenia znad ziemskiej atmosfery.
Jak faceci mogą tego nie wiedzieć, tudzież ignorować ten fakt, to jest poza moim pojmowaniem. A spotykałem się z tym bardzo często.
Dlatego w tym wpisie podzielę się z Wami wiedzą o mentalności różowych odnośnie seksu i tego, jak rozmawiają między sobą na te tematy.
Laski na luźnym gadają między sobą o takich rzeczach. To, co dla facetów jest jak tabu, ewentualnie gadanie, że tą, czy tamtą roochałem(jak widać po pierwszym akapicie - znamy się bardzo dobrze od kilku ładnych lat i jakoś dopiero teraz mocniej ruszyliśmy taki temat) itd. ale nic więcej, dla różowych to normalna sprawa.
Zawsze powtarzałem ziomeczkom(tym razem również użyłem tego zabiegu) którzy nie byli w stanie w to uwierzyć, że można zobrazować to w taki sposób:
Kiedy cudujesz z laską w wyrze, to równie dobrze obok mogłyby stać jej przyjaciółki i obserwować - na jedno wyjdzie.
W ogóle wiedząc to, co laski mówią między sobą to teksty w stylu "rozmiar nie ma znaczenia" można włożyć między bajki. Zdarzają się teksty o za dużych penisach ale bardziej na zasadzie, że jak za duży, to już potrafi czasami boleć, bardziej na zasadzie obserwacji, niż jakiejś dezaprobaty. Oczywiście różne są przypadki ale chodzi bardziej o ogólny trend.
Co do tego rozmiaru i tego, jak laski oceniają chłopów przez rozmiar podam przykład, który otworzył oczy - "zapoznałem się" kiedyś z jedną(przyjaciółka znajomej) na domówce i wylądowaliśmy w łóżku. Pozwoliła sobie na bardzo pochlebny komentarz odnośnie benka i trochę się wtedy zmieszałem, zaskoczyłem bo tekst był, no mocno bezpośredni i szczery, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że widzieliśmy się bodaj drugi raz XD
Rano po jeszcze jednym razie poszła do koleżanek powiedzieć im, jakiego mam, takimi samymi słowami, jak wtedy do mnie xd
Ogółem była dosyć mocno wylewna, mówiła co myślała, przez cały czas trwania naszej relacji. Trochę to trwało, rozeszliśmy się po jakimś czasie z innych powodów ale tak bardzo napalonej na mnie i wiernej, jak ona nie miałem nigdy. Do dziś wspominam bardzo ciepło ;)
Jej nastawienie i mental bardzo mi pokazały, w jaki sposób i jak często różowe myślą/rozmawiają o seksie, bo sprawdzało się to bez pudła w późniejszych relacjach.
Także pamiętajcie o tym Mireczki, różowe mają zupełnie inne podejście do tematu rozmów o seksie, co lepsi mogą sobie robić dobrą reklamę wśród lasek nawet o tym nie wiedząc XD
#blackpill #dickpill #seks #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora