Wpis z mikrobloga

@lunaria: a prporcje to juz jak lubisz, z czasem bedziesz wiedziala czego ile dodac zeby ci smakowalo.
Ja lubie duzo marchweki pocietej w paski,
Imbiru malo (ja daje jeden cienki plasterek na jakies 2kg kapusty) sosu rybnego tez daje odrobine. Za to sporo czosnku o krorym zapomnialem wspomniec wczesniej :p
@ollie: ooo wygląda jak ten z puszki, spróbuję!
@mielonkazdzika: no właśnie w tym domowym ostatnio czosnku też było za dużo i mojemu brzuszkowi się to bardzo nie podobało, za gorzko było z taką ilościa imbiru i czosnku :< na razie bym chciała własnie jakis taki zwykły, bezpieczny dobry przepis by koncu nie wydawac 7zeta za małą puszeczkę, którą wciagam na raz, a potem sobie będę udoskonalac pod siebie :)
@bomba4: to też wyprobuję w poszukiwaniu idealnego ʕʔ tylko najpierw musze zuutylizować to domowe które mam w lodówce i nie wiem co z nim zrobić, bo po otwarciu jest bombą biologiczna, a jak wyrzucę do blokowego smietnika to mnie ludzie o terroryzm posądzą XD