Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +245
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Atreyu +473
#garmin
Dorzucę tag #bieganie bo dużo osób używa
@1964: huh ja Instinct Solar za 869zł kupiłem. Jakieś nowe wyszły?
@mirekwirek: dopłacając masz też czujnik tętna jak w Fenixie 6, przez co masz też pulsoksymetr.
Podobnie nowy Garmin Instinct 2 będzie miał taki czujnik tętna jak Fenix
Ja szukam dla żony z funkcją pływania, biegania, roweru. Dużo jest fajnych modeli, ale zaraz się okazuje, że jakieś aktywności w niej brakuje.
W obu przypadkach najważniejsze są dla mnie sensory, bo pod tym względem Instinct nie odbiega od Fenixów wydawanych w tym samym czasie.
W pierwszym Garmin Instinct masz różne aktywności, w tym pływanie, bieganie rower i wiele innych. Masz też GPS i jedyne czego zwykłemu człowiekowi może w nim
Basen w nim jest, rower, bieganie. Brakuje mi obsługi trenażera, ale chyba przeżyjemy bez tego. Na razie korzysta ze Zwift.
@mirekwirek: niewiele? Fenix 6 to dwa koła, a Instinct wyrwiesz nowy za 700 zł na promocji.