Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1286
Stary Matczak jedzie w radiu po PiS i Pegasusie dwie godziny później dostaje telefon że jego syn nie żyje a po następnych dwóch młody Matczak zostaje zatrzymany za posiadanie ogromnej ilości marihuany powtarzam wielki diler zatrzymany. M-------A. N-------I. Osobiście tam nie trawie Maty bo to taki bananowy Oskarek ale jakiś tam głos młodego pokolenia ma bo nieraz zdarzy mu się coś mądrego po rapować. Ale dziś będzie w głównym wydaniu szambiarka pompowała samo gęste. Tu macie ewidentny przykład że demokracji i wolności w państwie PiSu nie ma i nie będzie. Typowe ruskie metody i niech mi ktoś nie wyjeżdża z tekstem że za Tuska była akcja w redakcji Wprost bo to też w demokratycznym państwie nie powinno mieć miejsca. Naprawdę nasz kraj zmierza do dyktatury rodem na Białorusi czy w Rosji a głównym słońcem narodu będzie jakiś Ziobro czy inny pisowskie partyjniaki który ukradnie teczki z willi na Żoliborzu bo śmierci prezesa. Gdzie ja żyję jak ten kraj upadł. Już pomijam pandemię i Polski Wał bo to osobny temat zarzynania przedsiębiorców i upaństwowienia gospodarki. #pis #mata #bekazpisu #chlewobsranygownem
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 595
@jagged: Tak jest znanym w Warszawie prawnikiem jak i profesorem uczelni na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, oraz ma na koncie kilka publikacji naukowych dotyczących prawa i administracji
  • Odpowiedz
Naprawdę nasz kraj zmierza do dyktatury rodem na Białorusi czy w Rosji (...)

@bukem: my już żyjemy w dyktaturze! tutaj nie ma co gdybać, tylko sucho spojrzeć na fakty.
-sądy państwowe
-telewizja/radio/prasa państwowe
-jedna
  • Odpowiedz
@bukem: o Tusku nie wolno powiedzieć. Nie, bo Mati z kolegami go teraz lubią. Nie rozumiecie dzbany że on też 8 lat rządził i było dokładnie to samo gówniane prawo o jointach. K---a, głosujecie cały czas raz na Tuska, raz na Kaczyńskiego i będzie zajebiście. Mniej palcie tego gówna, bo pamięć macie na dwa dni do tyłu. Zagłosujcie już na tego zandberga, albo k---a holowanie, ale nie na tych samych
  • Odpowiedz
Biorąc pod uwagę ostatnią eskalację (Pegasus) i sytuacje opisaną tutaj, to tak na poważnie już, czym to się różni od praktyk w Białorusi czy Rosji?

Brzmi to źle, ale na prawdę bardzo bym chciał by nas odcięto zupełnie od funduszy UE, wtedy się skończy ta samowolka i rozkład państwa (zostaną odsunięci od władzy).
  • Odpowiedz
@bukem: ja jestem pewien, że te pisbeckie ścierwa wraz z milicją od dnia premiery patoreakcji miały oddział zajmujący się tylko i wyłącznie tworzeniem okazji do złapania Matczaków na czymś nielegalnym XD
  • Odpowiedz