Aktywne Wpisy

kluskizserem +52
Obczajcie tę akcję.
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą

kluskizserem +25
Czaicie czego wczoraj doświadczyłam XD
Wracam se z miasta i wsiadam do bolta, czuje jakieś zimno w dupę ale stwierdziłam że pewnie mi zmarzła i dopiero jak usiadłam to poczułam, ale szybko się okazało że siedzenie było całkowicie mokre prawdopodobnie od sików xdddd momentalnie się podniosłam i zaczęłam przechodzić na drugie siedzenie i mówię kierowcy oj oj ktoś tu się chyba zsikal XD typ patrzy i takie "JA P------E, przepraszam" :') szkoda
Wracam se z miasta i wsiadam do bolta, czuje jakieś zimno w dupę ale stwierdziłam że pewnie mi zmarzła i dopiero jak usiadłam to poczułam, ale szybko się okazało że siedzenie było całkowicie mokre prawdopodobnie od sików xdddd momentalnie się podniosłam i zaczęłam przechodzić na drugie siedzenie i mówię kierowcy oj oj ktoś tu się chyba zsikal XD typ patrzy i takie "JA P------E, przepraszam" :') szkoda

#mata
źródło: comment_1643377632JbTAMu8AY7JAhn0wY117Qj.jpg
Pobierz@Lubar: Napisz coś więcej, bo nie siedzę w tych klimatach, więc nawet nie wiem :D
@Niss: Każdy, kto ma choć trochę oleju w głowie, będzie bronił ludzi, którym niszczy się życie za pół grama ususzonej rośliny.
@AvantaR: ale kurde nie takie argumenty. Bo mi syn lat 12 przyjedzie i powie że on też chce.
@Sl_w_k_1: to wychowaj go normalnie i powiedz mu, ze na pewno sprobuje jak bedzie starszy. Przeciez i tak sprobuje jak dorosne XD Twoj syn ma juz 12 lat, wcale niedaleko do wieku kiedy pierwszy raz jego rówieśnik da mu spróbować papierosów, alkoholu czy używek. Jak będziesz go straszył to tym bardziej będzie chciał
@Niss:
O jakim resorcie piszesz?
@Niss: Nie wiedziałem, że Lis ma znajomości w kościele.
@AvantaR: Ale właśnie na tym polega cała sprawa. Masz rację w swojej wypowiedzi. Natomiast Pan Lis nie broni ludzi dla zasady, wystarczy prześledzić kilka lat jego działalności by wyzbyć się takich złudzeń.
źródło: comment_16433923726MHQTtKSZCHfsuUOK5Op7e.jpg
Pobierz@gnt_1: różnica jest taka że kary za z-----------e w zabudowanym mają swoje naukowe odniesienia gdzie możliwość przeżycia przy takich prędkościach zmieniają się radykalnie. I tutaj mamy faktyczną poprawę bezpieczeństwa (pomiając wątpliwości jakości oznakowanie w wielu miejscach). Jarając trawę co najwyżej rozjebiesz życie tylko
źródło: comment_1643392420ZZh7iznBgKws6txyNAwQly.jpg
Pobierz