Aktywne Wpisy

Golibroda85 +492
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

magdalena-gaska +73
Jaki powinien być mój facet:
- prawiczek, zużyta parowa się nie nadaje
- uległy
- nie powinien dyskutować i odzywać się niepytany
- powinien gotować i sprzątać
- powinien ubierać się skromnie
- prawiczek, zużyta parowa się nie nadaje
- uległy
- nie powinien dyskutować i odzywać się niepytany
- powinien gotować i sprzątać
- powinien ubierać się skromnie

O co chodzi z tym mieszkaniem? Mieszkanie zimowe i letnie w ramach jednego mieszkania? Po co tam dwie kuchnie i dwa salony?
#patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie
źródło: comment_1643108233m2ACWucjBF1eDjaALtdfFn.jpg
PobierzTu i tu jest instalacja
To ma 90m2?
To ile trzeba mieć zeby mogla mieszkać tam rodzina 4osobowa?
No i brak garderoby to juz xD do kwadratu
Komentarz usunięty przez autora
Ja swoje mieszkanie dwa razy rozwalałem zanim doszedłem do stanu że mieści się rodzina 2+2+samodzielna garderoba na 50m2.
Nie jest super ale dajemy rade.
Ale jak patrzę na mieszkania to wychodzi na to że 100m2 to jest mało zeby każdy miał swój pokój
@Sl_w_k_1: Nie dziwi mnie to (już nie) bo właśnie takie są głupie rozkłady tych dużych mieszkań jak mówię... Na 60m2 dasz radę upchać 3-4 pokoje, a w tych dużo przecież większych mieszkaniach często nie, i nawet nie ma jak tego zmienić, bo jest np. za mało okien albo piony w ciulowych