Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Pełne dane, interaktywne wykresy i mapy: https://datastudio.google.com/s/nW9nrAFGPgU
Tag do obserwowania: #koronavs
Podoba Ci się co robię? Postaw mi kawę (buycoffee.to/mateusz)
Pamiętajcie o plusiku dla zasięgu :)
#koronawirus #mapy #statystyka
Szury, jak zawsze zresztą, nie miały racji.
Komentarz usunięty przez moderatora
@espu:
@graf_zero: A to niby czemu? Jak ktoś ma normalną robotę to chyba nie powinien mieć problemu z badaniem się i pójściem na ewentualną izolację. Raczej ktoś kto pracuje w januszexie będzie się bał testowac i stracić pracę przez chorobę.
@CudMalina: czyli większość
@CudMalina: patrząc na wyniki wyborów i poparcie PiS to nie
@CudMalina: oczywiscie ze tak. Nie ma opcji zebym sie wkopal w izolacje, mimo ze pracuje z domu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@brntfgt: to jest ciekawy wątek o którym ucichło: ICM UW zakładało we wrześniu, że ozdrowieńców jest w populacji około 43% (!). Mieliśmy wtedy 2,9mln wykrytych przypadków co oznacza, że zakładają, że faktycznych przypadków jest jakieś 5,5 raza więcej niż tych liczonych jako wykryte. Jeśli ten stosunek jest poprawny i jeśli się nie zmienił, to obecnie byłoby 25 mln faktycznych przypadków.