Wpis z mikrobloga

@VeePierreDalatc: Nic, bo go mam, ale gdybym nie miał to także nic bym nie dał. Szczerze powiedziawszy jeśli ktoś nie zamierza grać klanowo to nie polecam wywalać na niego dziesiątek tysięcy obligacji. Kran czy vz są od niego przyjemniejsze na randomach. Porównywalne jeśli chodzi o wypadkową parametrów czołgu, ale redbaronowie nie dostają małpiego rozumu, gdy widzą te czołgi jako przeciwników. Na chiefa wszystko się ulewa żeby zrobić choćby 1 pestkę, a
@VeePierreDalatc: nie mam chiefa i nie dałbym za niego nic, miałem (nie)przyjemność grać nim na koncie znajomego kilkadziesiąt bitew (zarówno klanowych jak i randomów) i totalnie mi nie leży ten czołg, nawet obecną kampanię odpuszczam bo szkoda czasu (mam wszystkie inne czołgi nagrody jakie mnie interesowały) a i inne priorytety są, nie tylko gra
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@poradnikspeleologiczny: i każdy takie osoby znał przed licytacjami gdzie było tylko 1200 czołgów i trzeba było zagrać tylko 5 bitew. Teraz się trochę pozmieniało i myślę że topka będzie oscylowac wokół tej kwoty 100k ale reszta już nie