Wpis z mikrobloga

@kobiaszu: piateczka. ja w zeszly weekend naprawilem rodzicom zmywarke googlem. Specjalista chcial 300zl + czesci, czyli jakies 800zl albo nowa za 1800.

Wystarczylo k---a zresetowac blad i puscic kalibracje, doslownie 3 wcisniecia przyciskow na zmywarce.
  • Odpowiedz
@kobiaszu: Dwa lata ręcznie myłem naczynia, a wystarczyła tubka silikonu i godzina czasu oraz 24 godziny na stężenie silikonu. Robota musiała dojrzeć przez dwa lata, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Podczas ręcznego zmywania przesłuchałem dwa razy epopeje o płaskoziemcach, mnóstwo podcastów i innych zapełniaczy czasu
  • Odpowiedz
@Jarek_P: nie pisz o mnie już nigdy więcej.

Piekarnik zrobiłem po 6 dniach z czego 4 dni zmawiałem grzałkę
Zmywarkę po tygodniu rozebrałem bo nie grzała i wymieniłem .... grzałkę. Okazało się jednak że to nie jest problem z grzałką a jakimś sterownikiem. Więc po tygodniu wezwałem serwisanta który przez 3 tygodnie myślał aż w końcu znalazł problem.

Wiem że druga pralka nie chodzi juz 3 miesiąc ale już była
  • Odpowiedz
nie pisz o mnie już nigdy więcej.

@r3d1w4d: paaaanie, toć to każdy normalny małżonek tak ma :)

No chyba, że małżonek jest techniczna d--a wołowa co ma dwie lewe ręce i w takich sprawach nikt na niego nie liczy, tylko od razu fachowca woła, ale wtedy też nie ma się czym chwalić...
  • Odpowiedz