Aktywne Wpisy
cyganztorunia +112
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
źródło: image
Pobierz
Momento83 +101
źródło: temp_file2764863524607908924
Pobierz

#majsterkowanie #chwalesie
źródło: comment_1643019228txKoxjUAL375OSkMgR9Ysm.jpg
Pobierz@kobiaszu: ...że po trzech miesiącach proszenia w końcu wziął i zrobił :D
Wystarczylo k---a zresetowac blad i puscic kalibracje, doslownie 3 wcisniecia przyciskow na zmywarce.
@laza: *co pół roku
Piekarnik zrobiłem po 6 dniach z czego 4 dni zmawiałem grzałkę
Zmywarkę po tygodniu rozebrałem bo nie grzała i wymieniłem .... grzałkę. Okazało się jednak że to nie jest problem z grzałką a jakimś sterownikiem. Więc po tygodniu wezwałem serwisanta który przez 3 tygodnie myślał aż w końcu znalazł problem.
Wiem że druga pralka nie chodzi juz 3 miesiąc ale już była
@r3d1w4d: paaaanie, toć to każdy normalny małżonek tak ma :)
No chyba, że małżonek jest techniczna d--a wołowa co ma dwie lewe ręce i w takich sprawach nikt na niego nie liczy, tylko od razu fachowca woła, ale wtedy też nie ma się czym chwalić...