Aktywne Wpisy
Mam odłożone 150k i ciągle rośnie. Nie wiem w co zainwestować. Przyszłościowo chcemy z różową się postawić (działka teścia ale najbardziej opłacalne będzie przepisanie jej dopiero po naszym ślubie ze względu na podatki) i najchętniej to bym zaczął działać już, teść budowlaniec, szwagier dekarz, więc koszt robocizny mi odpada (chyba że będę czekał długo i nie będzie miał siły już, żeby pomóc, o co też się boję) a nie chcę żeby ta
Co zrobić z odłożoną kasą?
- Liczyć że przepisze po ślubie i działać z budową 26.6% (199)
- Kupić 50/50 mieszkanie z ojcem i wynająć 48.3% (361)
- Inna opcja (napisz komentarz, proszę). 25.0% (187)
stanislaw-kania +349
Żaden z Was frajerzy żeby się zesrał nie będzie tak stylowym mężczyzną jak mój stary
#takaprawda #modameska
#takaprawda #modameska
Co się #!$%@? to ja nawet nie XD
Chłop wybrał się na #spierdotrip poszedł sobie pooglądać wybrzeże i nagle znikąd pojawiają się policjant i policjantka,i się pytają czy wszystko ok,itd ze czemu sam jestem o 3 w nocy na dworze,ze jak mam jakiś problem to postarają mi się pomoc.Myśleli,ze wykopek chce strzelić samobója na obczyźnie.It’s over dla chłopa,ale w sumie już wiem jakie miejsca omijać gdy postanowię zrobić magika.Jeszcze jeździli za mną samochodem przez dobre 10 minut.Czas wracać do piwnicy tylko tam jest bezpiecznie.
Niewolnik nie może zrobić magika bo musi robić na system
Komentarz usunięty przez autora