Wpis z mikrobloga

Ukrainki to są dopiero kobiety. Taka będzie walić z Tobą w gaz aż sam się najebiesz a potem jeszcze pójdzie po pół litra, obali ją sama i wyrucha Cię straponem w dupe. Przynajmniej nie zdradzi

@Profesor_Nauk: cope.
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: media społecznościowe wszystko zniszczyły, gdyby nie tindery i inne gówna to nie byłoby tyle spermiarzy ponieważ teraz mniej lub bardziej anonimowo mogę spermic, kiedyś jak ktoś spermil to reszta go wyśmiewała, jak pisze tylko z laską to najwyżej trafi na wykop xd
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: ja nie podrywam przez neta bo nie potrafię rozmawiać przez neta z obcymi ludzmi (no chyba że razem w coś gramy) może jest inaczej ale imo tragedi nie ma. piszesz o 10latach wstecz więc może kwesita wieku?
  • Odpowiedz
@Meserole: nie ma skrzywionego tak jest właśnie mam koleżanki w związkach i widzę jak ich chłopacy nadskakują a jej zawsze zle.Pisze tu bardziej o kobietach poniżej 30+ bo te starsze są pewnie lepsze bo jeszcze nie przesiąkły social mediami.
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: 18 lat temu, gdy zagadałem do laski o numer telefonu, usłyszałem odmowę. No ale gadaliśmy dalej (byliśmy razem w klasie), kilka dni później okazało się że mam kopię filmu który chciała, miałem jej przynieść, ale ciągle zapominałem. W końcu się wkurzyła, ogarnęła od znajomych mój numer telefonu i napisała do mnie rano, przed wyjściem do szkoły. Nie miała zastrzeżonego numeru...

Dziś, 18 lat później, ta sama laska lata za
  • Odpowiedz