Wpis z mikrobloga

@Dolan: właśnie w tym roku się przymierzam, bo sporo jeżdżę a podobno jest bardzo komfortowe. Nie wiem tylko czy szukać z hydro, bo różne są opinie, że drogie w naprawie, że się psuje itd
  • Odpowiedz
@cotyotymwiesz: wg mnie nie ma sensu brać bez hydro. Odpukać na razie u mnie nic się nie dzieje. Auto komfortowe, dobrze wyciszone, na trasach fajnie płynie ale jest efekt uboczny, usypia bardziej niż zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SStoumer: co jakiś czas się auta mija, zależy też pewnie jak daleko od centrum. Ja mieszkam na obrzeżach więc tutaj mało ruchu. Większość to taxi i strzelam, że pozostałe zwykłe auta to też w większości uber/bolt, bagiet żadnych nie widziałem. Fajnie się jeździ.
  • Odpowiedz
@Dolan a jak drogi? czysty asfalt czy jednak trochę biało i nie równo?
jestem ciekaw ogólnie jak ruch obok pałacu kultury i wilanowa bo tylko te okolice trochę znam
  • Odpowiedz
@SStoumer: Drogi całe czarne, wszystko się roztopiło już od ostatnich opadów. Ale jak były te pierwsze śniegi w grudniu to też sobie pojechałem na miasto, fajny klimacik był. W centrum pewnie trochę większy ruch ale też bez szału jakoś, ogólnie wbrew pozorom Warszawskie ulice po 1-2 w nocy mocno wymierają, to nie Nowy Jork xd
  • Odpowiedz
@Dolan no i dobrze wiedzieć
rozwiazales mi pewna myśl co często mi przychodziło że czy jest podobnie jak w NY xD
bo skąd miałem wiedzieć jak mieszkam 300 km od wawy.
a w stolicy jestem max 3 razy do roku xD
  • Odpowiedz
@Dolan jeszcze jedno
jakie są najpopularniejsze ,,postivy" w wiawie.
czyli miejsca w których często są złoty aut np na kręcenie bączków czy małe miejsce spotkań
  • Odpowiedz