Aktywne Wpisy
zielonkagdansk +158
Inny punkt widzenia na wpis @ElMatadore o domkach szeregowych, napisałem komentarz, ale rozwijam go też tutaj, jako przyczynek do dyskusji.
Dlaczego nie kupiłem domu lub mieszkania a kupiłem szereg :
1. Cena (może dało się zbudować dom w podobnych pieniądzach, ale stałby gdzieś w lesie).
2. Lokalizacja: mam szereg w spokojnej dzielnicy Torunia, ale do Biedronki mam 5 minut, a do żabki 3. Przystanek 4 minuty. Dom w takich pieniądzach za jakie
Dlaczego nie kupiłem domu lub mieszkania a kupiłem szereg :
1. Cena (może dało się zbudować dom w podobnych pieniądzach, ale stałby gdzieś w lesie).
2. Lokalizacja: mam szereg w spokojnej dzielnicy Torunia, ale do Biedronki mam 5 minut, a do żabki 3. Przystanek 4 minuty. Dom w takich pieniądzach za jakie
wykopowajulka15 +61
Mój różowy twierdzi, że jak kupię nam mieszkanie to ona będzie miała motywację żeby o nie dbać. Teraz na wynajmowanym potrafi nie wyrzucić śmieci przez tydzień, zostawić naczynia w zlewie na dwa tygodnie, czy pożyczać moje skarpety bo jej się nie chce szukać swoich do pary albo zrobić prania. Uświadomcie mnie jak bardzo byłbym głupi jak uwierzyłbym w to. Potrzebuję tego. #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Dyrektor Violi mówi, że nie ma kontaktu z zawodnikiem nt. jego przyszłości i ze na obecną chwile są jedynie oferty z Anglii (ale można z tego wywnioskować ze Dusan je odrzuca)
Przyjście Vlaho ma odblokować odejście Moraty do Barcelony.
Top 5 obecnie środkowych napastników na świecie chce za wszelką cenę odejść do Juve i to przy zarobkach 6mln/rok, odrzucając przy tym zapewne znacznie wyższe oferty z #arsenal , a pewna „legenda” Starej Damy, która rzekomo kocha ten klub i chce grać tylko tu, od dwóch lat płacze o 20 milionów netto za rok xD zaraz pewnie zleca się dybalarze i powiedzą ze to nie tak i Pawełek pewnie będzie grał tu za darmo
#juventus #plotkitransferowe trochę #fcbarcelona i #arsenal
Od dawna mowie, ze cherubini i Arrivabene to najlepsze co ten klub spotkało od lat. Wyprowadza juve na prosta i jestem tego pewien. Inna kwestia, ze w lato pewnie poswieca jakiegoś De Ligta
@realbs: xDDDDD
a poza tym to może w końcu jakiś sensowny napastnik się trafi
Nawet lukaku w serie a wyglądał jak Lewandowski
Najgorzej jak ci się kibice premier League zleca pod wpis i zaczną pisać ze wszędzie #!$%@?, prawdziwy futbol to tylko Anglia, a potem takie stare dziadki, które rzekomo grają wolny futbol wygrywają euro z dynamicznymi lwami z Anglii
Lukaku to zawsze wykręcał liczby przeciwko dolnej części tabeli, a potem nic nie robił przeciwko dobrym drużynom.
Btw. Z jakiegoś powodu premier league ma dwa razy wyższą oglądalność na świecie niż 2 z kolei La Liga.
I myslisz ze tym powodem jest to, ze Lukaku grał lepiej w interze? XD zdrowo rozsądkowo, mamy do czynienia z Anglia i językiem nr. 1 na całym świecie, wiec siła rzeczy dla wielu ludzi to będzie domyślna liga do oglądania, po drugie - drużyny z premier League radzą sobie najlepiej w Europie,
Może i ostatnio dużo transferów wypala, ale wcześniej była ogromna dziura między dobrze grającym Zolą, a resztą piłkarzy z Serie A.
Po prostu śmieszy mnie wysławianie piłkarzy którzy sprawdzili się w serie a. Nawet jako kibic Liverpoolu mam wiele przykładów niewypałów z Włoch, którzy po prostu byli za słabi na Anglię. Tak samo
Vlahovic jest top 5 w tym w sezonie, bo takie ma liczby. Jeśli w przyszłym sezonie będzie grał gorzej, to z top 5 wypadnie. To jest prosta logika, a nie ocenianie wszystkiego przez pryzmat Premier