Aktywne Wpisy
picasssss1 +693
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
asimovv +812
Czas aktywować nowy tag. Poznajcie Łukasza Żaka. Łukasz Żak jest poszukiwany listem gończym za to że spowodował w dniu 15 września 2024 r. przy Al. Armii Ludowej w Warszawie wypadek samochodowy, którego następstwem była śmierć jednego z pasażerów innego pojazdu i zaistnienie u pasażerów i kierującej innego pojazdu ciężkich obrażeń ciała, przy czym kierował samochodem osobowym marki Volkswagen Arteon wbrew zakazowi prowadzenia pojazdów, a następnie zbiegł z miejsca zdarzenia.
#lukaszzak
#lukaszzak
Czemu na tym tinderze nie ma normalnych dziewczyn? Mam pary, mam rozmowy, robię selekcje, patrze czy nie ma red flagów, pretensjonalnych opisów, wyuzdanych zdjęć ale każda z jaką pisałem/spotkałem się ma jakieś toksyczne epizody w przeszłości i jak to mówią "nie wiem czy jestem w stanie komuś jeszcze zaufać". Zawsze jest to kombo problemów w rodzinie, toksycznej relacji gdzie było dużo niezdrowego seksu ale z jakiegoś powodu nie kończyła tej relacji i dopiero po czasie "uwolniła się" albo jakieś dziwne przekonania, że ona nie powinna się starać i to facet ma o nią zabiegać. Nie ważne czy wykształcona, z korpo, lubi literaturę czy imprezy. Ma 20 czy 25 lat. Zawsze ten sam schemat. Niby szuka kogoś ale nie jest zdolna do żadnych uczuć czy przywiązania. Jest to o tyle denerwujące, że pary które znam na żywo z czasów studiów czy z pracy to na prawdę fajne pary gdzie widać, że dbają o siebie nawzajem, patrzą na siebie zakochanym wzrokiem i ogólnie bije od nich taka pozytywna energia, gdzie na tinderze po rozmowie/spotkaniu z dziewczyną mam totalny zjazd i czuje się jeszcze gorzej.
#tinder #przegryw #zwiazki #tfwnogf #samotnosc #blackpill #przemyslenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61ea9880f7bdff000a92e2b5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
XDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
A bardziej filozoficznie: generalizujesz, tagujesz blackpille itd, więc najpewniej nie jesteś kapitanem zajebistość. Masz więc dość ograniczone doświadczenie: Jeśli - przykładowo - laska wrzuci
Zabawne
A najlepsze są kukoldy, które biorą sobie na partnerki takie kobiety, które wcześniej miały byłych partnerów ruchaczy. Zabawna sytuacja, gdy kobiety ma obsesję na punkcie zazdrości,