Wpis z mikrobloga

@gracilis: Nikt nie mówi, że ścieżka prowadząca do zostania lekarzem jest łatwa.

Ale seryjne przyjmowanie pacjentów 150zł/5minut, bez zastanowienia i dokładnej analizy każdego przypadku, niejednokrotnie udzielanie gównoporad, nieumiejętność przyznania się do swojej niewiedzy i odesłania do kogoś bardziej kompetentnego, powinny być piętnowane zawsze i wszędzie. A tak jest w baaardzo wielu przypadkach.
@Tropical9: nieprawda, siłą zaciągają ludzi do lekarza a oni nic nie robią i kasują pieniądze za nic i wszysy maja prywatne gabinety i zarabiają miliony spiąc w nocy a powinno wtedy pod szpitalem odsnieżac
@gracilis: Ostatnio umówiłem się na drugi dzień i miałem taką wizytę. Nawet nie wizytę... z ciepłego domu przez telefon wszystko się odbyło. Nawet nie wiem czy ma gabinet. 15 minut i wzięła 150zł. Co prawda rozmowa była super profesjonalna, wcześniej wysłałem dokładny opis mojego problemu na mail i zadzwoniła już przygotowana, a teraz śpię spokojnie, wiem co dalej robić z moim zdrowiem bo rozpisała mi plan leczenia ale to detale. Mam