Aktywne Wpisy
fbkq +495
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +164
Ma też osobną siłownię, biuro, łazienkę z prysznicem.
Do tego wywalczył ... wizyty dziewczyny xD
#breivik #norwegia #bekazlewactwa
https://www.nrk.no/norge/innsatte-i-skien-fengsel-er-lei-av-breivik-1.12910559
Odpal sobie filmik z artykułu, w mniej-więcej takiej celi naprawdę odbywa karę Breivik.
Komentarz usunięty przez autora
@Mandarex: Nie ma to jak porównać najbogatsze państwo na świecie i ich podejście do człowieka z krajem, gdzie ludzie mają braki prądu, dalej spory odsetek ludzi nie ma łazienki/toalety w domu...
Ty myślicie, że jak w Rosji zaaplikujesz takie rozwiązanie jak w Norwegii, to wynik byłby ten sam?
Dodatkowo jakaś gitara, naklejka z zakazem palenia, jakieś plakaty, no kurła to trzeba
Łobuz kocha najmocniej, jpkm nie wiem czy się śmiać czy płakać.
bastoy które jest położone na wyspie, mieszka tam 100 więźniów w drewnianych domkach, bez monitoringu i normalnie na siebie pracują? Tam jest sielanka np na noc zostaje tylko 5 strażników. I jest to najbardziej oblegane więzienie w Norwegii.
Breivik tam nie siedzi xD
jedyne co może być kontrowersyjne
@Mandarex: Ok. A czy masz też statystyki wzrostu przestępstw na przestrzeni lat? Nie d---------m się, tylko pytam. Bo mam tezę, że wzrost przestępstw mógł lawinowo wzrosnąć po wprowadzeniu takich luksusowych więzień. Dlaczego? Bo potencjalny przestępca pomyśli: "nie straszne mi więzienie, jeśli wygląda lepiej niż moje mieszkanie"
No w Polsce po pobycie w takiej celi napewno skazany przejdzie resocjalizację XD