Aktywne Wpisy
Recker1 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

FiveM grałem i jest nastawione na taką bardziej rozrywkę, serwery wyglądają bardzo podobnie.
Grałem dużo w San Andreas, lubię jak na serwerze jest progress, zdawanie prawa jazdy itp. znacie dobre serwery tego typu, z rozbudowanymi skryptami? W MTA istnieje serwer gdzie normalnie mamy NFS: Undeground 2 tylko z Policją i Online, czy rosyjski serwer wyglądający jak PUBG. Nie mogę znaleźć nic fajnie rozbudowanego w GTA V.
#gta
#fivem
tekstowy serwer Roleplay na gta 5 Alt-V Multiplayer jak grałeś na sampie na rp pewnie ci siądzie, bez z------j głosówki.
serwer rpg na Rage-Mp też fajnie się gra rozwinięty idzie prawko zdawać prace są itp
https://fivelife.pl/