Wpis z mikrobloga

Niemcy odrzuciły prośbę Ukrainy ws. zakupy broni defensywnej. https://twitter.com/SamRamani2/status/1483096517288341504
Ahahaha, zachód nie rozważa odłączenia Rosji od SWIFT w przypadku eskalacji na Ukrainie xD Jeszcze niech ruskim czerwony dywan rozwiną do Kijowa. https://www.reuters.com/article/ukraine-crisis-russia-swift/west-no-longer-considering-cutting-russia-off-swift-handelsblatt-idUSL8N2TX3MR
#ukraina #rosja #wojna
  • 89
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siddhariha-cautama:

Aha jak zwracasz coś co do ciebie nie należy to znaczy to jest kara super To dawaj ja tobie ukradnę samochód i później za karę i jego zwrócę

I jeszcze karę zapłać i koszty procesu/naprawy, tak jak pan Śmigieł

Dlaczego ksiądz jeszcze dostanę odszkodowanie przecież
  • Odpowiedz
@Glassius: Ale to ty masz prawo do odszkodowania Nie właściciel drogi a ty twierdzisz to że jak wszedł do kościoła na roraty to właściciel kościoła ma prawo do odszkodowania bo szedł na roraty. To jak ja Idę do sklepu i wpadł pod samochód to odszkodowanie ma dostać sklep?
  • Odpowiedz
oni umarli za idee ktora Ty bronisz. zgineli z rak ludzi ktorych Ty bronisz.
tu jest sprzecznosc, i znowu ktos nie zrozumiawszy tej sprzecznosci, zginie.
bo taka jest cena.
  • Odpowiedz
@Martini12: to jest rewolucja a rewolucji rozumem nie zrozumiesz. Rewolucja została wywołana przez Niemców za niemieckie pieniądze ponieważ oni chcieli żeby w Rosji był pucz i tym samym żeby Rosja Wycofała się z teatru wojny. Więc Cokolwiek by się tam nie stało winę ponoszą Niemcy. Ponieważ to oni przygotowali i opłacili. A w dalszej kolejności Żydzi. Ponieważ architektami działającymi na zlecenie Niemiec byli właśnie oni. I to jest fakt
  • Odpowiedz
zgineli z rak ludzi ktorych Ty bronisz.

@Martini12: gdzie ty widzisz żebym bronił idei rewolucji? Ja płaczę za tym że carskie Imperium się rozpadło że rodzina Carska Została zamordowana i kwiat rosyjskiego społeczeństwa. Stało się jednak co się stało i tego nie zmienic
  • Odpowiedz