Aktywne Wpisy
synadama +144
źródło: temp_file7629691096909257532
Pobierz
#gielda #xtb
Pytanie dla doświadczonych graczy.
No dobra, kupiłem tanio i jest teraz już zielono +30% na wielu spółkach. Moje pytanie główne brzmi: no i co z tego? Przecież jak a) sprzedam to teraz, to co kupię dalej jak wszystko ma górkę b) zostawiam i nic nie robię, ale wtedy prędzej czy później nadejdzie bessa i wszystkie te ath, szczyty, dobre wyniki nie będą miały znaczenia. Jak sobie
Pytanie dla doświadczonych graczy.
No dobra, kupiłem tanio i jest teraz już zielono +30% na wielu spółkach. Moje pytanie główne brzmi: no i co z tego? Przecież jak a) sprzedam to teraz, to co kupię dalej jak wszystko ma górkę b) zostawiam i nic nie robię, ale wtedy prędzej czy później nadejdzie bessa i wszystkie te ath, szczyty, dobre wyniki nie będą miały znaczenia. Jak sobie

#programowanie
#programista15k
źródło: comment_16419871983TeAQTQUipYkCfNpLpspGV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@RolnikSamWdolinie: ....co? ale po co? new nie potrzebne tu. i pokaż mi jakby według Ciebie to miało wyglądać.
[...new Array(10)].forEach((x)=>console.log('test'))@RolnikSamWdolinie: tu masz fragment z dokumentacji ecma script który to wyjaśnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
15.4.1 The Array Constructor Called as a Function
When Array is called as a function rather than as a constructor, it creates and initialises a new Array object. Thus the function call Array(...) is equivalent to the object creation expression new Array(...) with the same arguments.
@ooskar: nie znam JS ale tak też jest źle, o ile dobrze pamiętam to var ma bardziej globalny scope więc powinno się użwać let, który ma scope lokalny. Mimo, że to zadziała to jest to błąd.
@blackshirtguy: zmienna stała xD
for (const e of Array(10)) {
console.log("test");
}
Proszę, oto rozwiazanie:
console.log("test");@biauek_jak_mogles:
const opToPedau@JacekKupiec: xD