Aktywne Wpisy
Defined +42
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +57
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wroclaw
@ajuto00: a co to jest? xD
@ThrowFarAway: skoro nie mieli zadnego wolnego patrolu to kto mial przyjechac? sprzątaczka?
@radziuxd: to jest kominek, w którym ludzie sobie palą dla nastroju.
@ZohanTSW: Czy masz problemy z czytaniem? Samochody dokładają ok 15% z całego smogu.
Smog jest zjawiskiem, który występuje tylko w określonych warunkach (odpowiednia wilgotność, możliwość pojawienia się mgły, ale przede wszystkim przy braku wyraźnego wiatru). Wówczas zanieczyszczenia akumulują się w danym mieście. To nie jest tak, że ktoś nagle włączył 4 razy więcej kopciuchów, a do Wrocławia przybyło 4
W nocy samochody nie jeżdżą, a budzę się i jest smog, a wskaźniki pokazują, że zanieczyszczenie wynosi 700% normy. Głównym śmierdziuchem są kiepskiej jakości piece zasilane kiepskiej jakości paliwem, lub użytkowane w niewłaściwy sposób i według mnie z tym trzeba głównie walczyć. Możemy
@Viking-: przecież jest zabronione, tylko straż miejska ma ciekawsze zajęcia niż zajmowanie się egzekwowaniem tego prawa
@ZohanTSW: nikt nie dyskutuje, że to głównie piece tworzą ten smog. Natomiast to nie jest, że skumulowało się w nocy, bo szczyt był gdzieś o 23, a przez noc zmalało. (dane dla Wybrzeża Korzeniowskiego).
Na Wiśniowej wyglądało to nieco inaczej, bo do rana spadło, a od 7 poziom pyłu 2.5 wzrasta.
@ajuto00 no ja w sumie już nie wiem co robi ta straż miejska. Bo jak wystawili 160 mandatów to było, że oni tacy pracowici, kierowcy źli, a prawda jest taka, że 2 strażników 160 mandatów to by przechodząc przez Orzechową dało radę wystawić. To ja pytań co robi reszta? Bo czym 0ala ludzie też niezbyt intensywnie się
@Viking-: Straż miejska tak daleko od Rynku? Jezus Maria ( ͡° ͜ʖ ͡°)