Aktywne Wpisy
Jakie możecie polecić gry na PC ale takie naprawdę klimatyczne i wciągające? Próbowałem grać w gry z 2015-2024r ale to straszne ścieki są xD
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
Gatunki mogą być dowolne oprócz gier na czas których nienawidzę xD
#gry #pcmasterrace #pc
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cieszę się z oddanego głosu - już nawet #!$%@?ąc od kwestii drugo- / trzecio-rzędnych ( tzn. gejów / transów / "praw kobiet" ) to w najważniejszym mnie nie rozczarowali - są przeciwko covidowemu szaleństwu i zamordyzmowi. W tym samym czasie wszystkie inne opcje popierają ograniczenia pokroju kodów qr przy wyjściu z własnych mieszkań / sugerują wsadzanie ludzi niezaszczepionych do więzień ( przykładowo, Lis na tt niedawno ). Co wam po gejach, lesbach i transach, skoro nie będziecie mogli wyjść z własnego mieszkania bez doszczepiania się co te 3 miesiące?
Ubolewam jedynie na skrajnie infantylną retorykę Konfederacji - przykładowo ich admin na tt to żałość w czystej postaci... no ale to jest detal; w najistotniejszych aspektach dotyczących wolności osobistej Konfederacja trzyma poziom.
#polska #neuropa #4konserwy #konfederacja #koronawirus #szczepienia #bekazlewactwa #polityka
Co wam po gejach, lesbach i transach
Nie co wam po gejach, lesbach, transach, tylko to jest ich głównym programem politycznym, który przyciąga najgorsze odpady społeczne.
Chyba, ze jesteś gejem, ateistą, albo chcesz dokonać aborcji, wtedy nie ma wolności osobistej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@omogl1n: A jak tam ich admin na fejsiku hehe
@omogl1n: dalej nie czytałem xdddd
@omogl1n: od kiedy Lis jest w partii (jakiejkolwiek)?
hm?
akysz szurze