Aktywne Wpisy
McBreed +67
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Vermeerrr +14
Nie wiem czy dalej opłaca mi się żyć, 25 lat na karku, lekkie upośledzenie umysłowe, bardzo sztywne myślenie, w ogóle nie elastyczne. Po prostu nie umiem w życiu, nie umiem funkcjonować w spoleczenstwie. Nie chcę mi się żyć, nie wiem jak ja do tej pory egzystuje, ale jestem kompletnie nie samodzielna, pracuje za granicą i daje radę, ale wszystko mam załatwione przez firmę. Jestem do niczego, jestem porażka. Tacy ludzie jak ja
#studbaza #studia #tinder #badoo #p0lka #chadowezycie #rozmowyprzegrane #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
@wojciech_adasdas: I potem taki napisze, że inteligencja emocjonalna nie istnieje, a umiejętności miękkie są dla #!$%@? XD
EDIT: a już do tego, że piszesz kocopoły z tym ani cześć ani dzień dobry to już się nie przyznasz XD
to jest normalna sytuacja według ciebie?
Jakieś większej ideologii bym do tego nie dorabiał. Ja pisze do tych NPC na tinderze duzo gorsze rzeczy niż "hej, idziesz na herbatę?"
@BurzaGrzybStrusJaja Co chwilę widzę taki debilny komentarz.
Ty masz internet czy pierwszy raz widzisz coś takiego jak komunikator tekstowy? XD
Zatem wstawię bezsensownego mema
Komentarz usunięty przez autora
Ona nie pisala w męskiej osobie.