Aktywne Wpisy
rydzniznic +34
Wiecie co jest najzabawniejsze? Opozycja powie ze "pieniędzy nie ma i nie będzie" zabiorą social i emerytury, napchają własne kieszenie, wydadzą na ośmiorniczki, a ich elektorat będzie mówił "oooo jaka dobra władza, nie chcą zadłużać państwa, a ja nic nie dostanę, oooo".
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
Nie wierzę w naiwność tych lemingów xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #polityka #polska #wybory
kobiaszu +216
#neuropa #4konserwy #kapitalizm #antykapitalizm #automatyzacja
Ja wiem co, ale zaraz się jakieś amnesty internaszional czy coś zesra.
@NaczelnyWoody: Sądzisz, że politycy tak mocno trzymają wszystkich wokół za jaja, że obecny stan rzeczy wynika tylko z ich widzimisię? A czy nie jest przypadkiem tak, że obecna gospodarka oparta na pewnym poziomie konsumpcji straciłaby na tym, jeśliby zwolnić teoretycznie zbędnych ludzi i wdrożyć "tańsze" automatyczne rozwiązania? Przecież można różne złe cechy zarzucać tym straszliwym CEO korporacji, tym jaszczurom z doliny krzemowej
@svr_: Pochwal się, co tam wymyśliłeś. Oczywiście Ty się do motłochu nie zaliczasz?
"mniej całego wysiłku włożonego w marketing" - skoro ktoś wykonuje tą pracę (a kto inny mu za to płaci) to znaczy, że ta praca ma ekonomiczny sens. Istotą pracy jest generowanie dóbr, a marketing jest kluczowym elementem dystrybucji tych dóbr.
Marketing jest podstawą
Chetnie poczytam twoje zesranie jak Twoi rodzice lub ew. dzieci straca prace, bo nie beda potrzebni. Bo ogolnie to #!$%@?.