Aktywne Wpisy
mirko_anonim +97
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Wariner +614
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
1. Macanie pieczywa w sklepie gołymi łapskami.
#glupiewykopowezabawy #bekazpodludzi
To całe romantyzowanie mafii w Polsce ostatnimi laty to jakaś plaga, zaczęło się od Masy a później od kanałów typu "Mafia PL" które wzbudziły wśród ludzi fetysz do tych troglodytów. Następnie z byłych gangusów którzy przeżyli zaczęto robić celebrytów, prowadzono z nimi wywiady itp. Minęło wystarczająco dużo lat, by widownia nie mogła już pamiętać o całej historii i jak faktycznie wyglądał przestępczy półświatek. Do ilu tragedii ludzkich doprowadzili ci ludzie, bogacąc się na nieszczęściu i tak mocno zbitych przez los Polaków.
Teraz tworzy im się swojego rodzaju filmy laurki, w których próbuje się z nich stworzyć Janosików i Robin Hoodów którzy chcieli dobrze, tylko ta cholerna policja xD. Obrzydliwy proceder mający na celu wybielenie całej tej historii. Co dalej? Ludzie marzący o powrocie "chłopaków z miasta" którzy zrobiliby porządek xD?
#mafia #jakpokochalamgangstera #netflix #lata90
Czy jednak kręcono o nich filmy w których bierze udział cała warszawska śmietanka aktorska ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Ja słyszałem o pewnym deweloperze, który dostał solidną pożyczkę na rozkręcenie biznesu w latach 90' i sobie dobrze radzi obecnie - aczkolwiek nie ma na to żadnego potwierdzenia - plotka bez pokrycia.
Fakt jest faktem, że umarł jako "biedny człowiek", bez pieniędzy, majątku nikt nie odzyskał, a z Facebooka rodziny wylewa się złoto - drogie fury, ubrania Burberry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ból dupisz jak gazety w 2000 roku na szkodliwość gier.
Plus taki,że są lepsze od faktów autentycznych pana Vegi.
@Trismagist W POLSCE NIE MA MAFII!
Komentarz usunięty przez autora
xD